Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı!

Trabzonspor'da yedek kalan kaleci Esteban Alvarado, ülkesi Kosta Rika basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2018 19:23 GÜNCELLEME 11.12.2018 19:23 Trabzonspor
Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı!
Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı!

Radio Coumbia'ya konuşan Esteban, ''Devre arası transfer döneminde yönetimle konuşup iki taraf için en mantıklı kararı alacağız. Artık oynamak istiyorum, oynayarak Milli Takım'da yer almak istiyorum. Takımda çok şey değişti. Beni Trabzonspor'a getiren teknik direktör ve başkan ayrıldı. Böyle olunca da oynamak çok zorlaştı.'' sözlerini kullandı.

 

 

''ZEVK ALABİLECEĞİM BİR LİG İSTİYORUM''

Kendisine gelen bazı teklifler olduğunu belirten 29 yaşındaki kaleci, ''Değerlendirmeye alabileceğim bazı seçenekler var ancak henüz resmiyet kazanmış değil. Önce Trabzonspor yönetimiyle görüşmem gerekiyor. Ardından nereye gideceğime bakacağım. Oynayabildiğim ve zevk alabileceğim bir lig istiyorum. Hollanda'ya dönmem diyemem. Orası da seçenekler arasında yer alıyor.'' dedi.

 

 

Trabzonspor ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Kosta Rikalı kaleci, bu sezon sadece Türkiye Kupası'nda bir maçta oynayabildi, ligde ise forma şansı bulamadı.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 3
  • ozkayalar 5 yıl önce Şikayet Et
    artık senin o takımda işin yok.göbek bagladın.yedek içinde hem yaşlı hem şişmansın.trabzonspor seni biran önce göndermeli.senin kalitende trabzonda çok kaleci var.
    Cevapla
  • Fatih M. AŞIKKUTLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugün en okuduğum en iyi haber...
    Cevapla
  • BORDO.MAVİ. 5 yıl önce Şikayet Et
    Gidebilir.Durdukça Trabzonspor zarar görecek.Kafasında bitirmiş zaten.Bu saatten sonra hiçbir faydası olmaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR