Uğurcan Çakır'a İspanya'dan talip!

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, İspanyol Malaga kulübünün radarına girdi. 21 yaşındaki file bekçisi için nabız yoklayan Malaga'nın sezon sonunda kapıyı çalması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2019 10:03 GÜNCELLEME 16.03.2019 10:04 Trabzonspor
Uğurcan Çakır'a İspanya'dan talip!
Uğurcan Çakır'a İspanya'dan talip!

Trabzonspor altyapısından yetişip ilk 11'in vazgeçilmezi olan kaleci Uğurcan Çakır, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başladı.

 

 

22 yaşındaki file bekçisinin, İspanya'nın Malaga kulübü tarafından yakın takibe alındığı öğrenildi. Geçen sezon Cenk Gönen'li kadrosuyla küme düşen Mavi-Beyazlılar, La Liga'ya geri dönme mücadelesi veriyor. Yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan İspanyol kulübü, genç ve yetenekli isimleri toplamak istiyor.

ÇOK İYİ YERLERE GELECEKTİR

 

 

Trabzonspor'da herkesin gözü Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün üzerindeyken bir başka altyapı ürünü olan Uğurcan Çakır için de teklifler gelmesi yönetimin göğsünü kabarttı.

Bordo-Mavili idareciler, "Uğurcan çok yetenekli bir kaleci. Trabzonspor onun sayesinde Onur Kıvrak'ı aramıyor. Milli takıma kadar yükseldi. Daha da iyi yerlere gelecektir. Bizimle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Altyapımızdan yetişen isimlerin Avrupa'dan teklif alması gurur verici" şeklinde görüş belirtti. (Güneş)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR