Trabzonspor'da yıldızlar kadroya alınmadı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Basel ile İsviçre'de oynayacağı maçın kadrosuna Alexander Sörloth, Anthony Nwakaeme, Jose Sosa ve Daniel Sturridge alınmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2019 11:18 GÜNCELLEME 11.12.2019 20:36 Trabzonspor
Trabzonspor'da yıldızlar kadroya alınmadı
Trabzonspor'da yıldızlar kadroya alınmadı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın İsviçre temsilcisi Basel ile deplasmanda yapacağı maç için bu ülkeye gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen bordo-mavililer, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Basel'e hareket etti.

Kafilede, sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz ve Filip Novak'ın yanı sıra Alexander Sörloth, Anthony Nwakaeme, Daniel Sturridge, Joao Pereira, Jose Sosa, Kamil Ahmet Çörekçi ve Obi Mikel yer almadı.

Trabzonspor'un, Basel maçı için 19 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Majid Hosseini, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Ivanildo Fernandes, Serkan Asan, Abdurrahim Dursun, Ogenyi Onazi, Abdulkadir Parmak, Doğan Erdoğan, Kerem Baykuş, Behlül Aydın, Donis Avdijaj, Yusuf Sarı, Fıratcan Üzüm, Muhammet Akpınar, Caleb Ekuban.

 

 

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Giresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülke puanı diyenler şike ile şampiyon olanlar oynasın da çıksın şampiyonlar ligine siz şike ile gs fb bjk yi şampiyon yapacaksın o zaman ülke puanını onlar düzeltir
    Cevapla
  • Gakgoş23 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon spor ülke puanına haddinden fazla puan kazandırmıştır nokta.
    Cevapla
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    burada ülke puanı adı altında zırvalayanlar, fenerbahçe şike yapıp ülkeyi dünyaya rezil ederken neredeydiniz. Gidip yenileceğiz. kimseyi ilgilendirmez.
    Cevapla
  • Yns gkmn 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene basaksehir bu sene trabzonspor madem oynayamiyorsunuz ne halt etmeye katiliyorsunuz
    Cevapla
  • karahüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    ts ön elemeler ile aldigi puanlar yeterde artar bile ...öyle avrupada galibiyet ile millilik olacaksa acin kitabin ortasinda yaziyor TRABZONSPOR ARTI GALIBIYETI olan tek türk takimi..şimdi dağılın ... sen kaymağı ye başkalari sana su taşisin herkes kendini düsündügü ortamda dogrusu budur
    Cevapla
  • mahmut s 4 yıl önce Şikayet Et
    on elemeden puan gelmiyor kardes
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR