Ndiaye kiralık olarak Trabzonspor'da!

Trabzonspor Senegalli oyuncu Badou Ndiaye ile kesin anlaşma sağladı. Stoke City'li oyuncu satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2019 12:09 GÜNCELLEME 26.12.2019 12:09 Trabzonspor
Ndiaye kiralık olarak Trabzonspor'da!
Ndiaye kiralık olarak Trabzonspor'da!

İkinci yarıda şampiyonluk yolunda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, uzun süredir gündemde olan Badou Ndiaye ile anlaşmaya vardı. Stoke City forması giyen Ndiaye ikinci yarıdan itibaren Bordo-Mavili takımın başarısı için ter dökecek.

Satın alma opsiyonuyla kiralanan Ndiaye geçen sezon G.Saray'la şampiyonluk yaşadı. Türkiye'de Osmanlı ve G.Saray formaları giyen tecrübeli oyuncu, Trabzon'un orta sahadaki kırılganlığını giderecek çözüm olarak görülüyor.

29 yaşındaki oyuncu bu sezon Stoke City formasıyla Championship'te 13 maçta 880 dakika oynadı, gol veya asisti yok.

KARAMAN'IN ELİ RAHATLAYACAK

Trabzonspor yönetimi Ndiaye dışında kadroyu 2 oyuncu takviyesiyle daha güçlendirme planları yapıyor. Ön libero ve stopere yapılması düşünülen bu transferler için temasların devam ettiği ve isimlerin netleşmediği belirtildi. Teknik Direktör Ünal Karaman'ın sürekli şikayet ettiği kadro darlığı sorunu da bu şekilde aşılacak. Karadeniz ekibi bu oyuncuları bir an önce bitirip, ikinci yarı kampı başlamadan takıma kazandırmak istiyor.

Öte yandan Badou Ndiaye ve menajeriyle bir araya gelen Trabzonsporlu yöneticilerin, yıldız oyuncuya Bordo-Mavili formayı dahi giydirdikleri iddia edildi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kampa katılması bekleniyor. Ahmet Ağaoğlu ise Ndiaye konusunda sır vermemişti

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok bence onazi var boşuna para harcamasinlar
    Cevapla
  • Gs ye gel 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor başkanı yalanladı ya Ndiyaye Galatasaray’ın aradığı oyuncu
    Cevapla
  • crm 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi topçu, TS ye yararı olacaktır,
    Cevapla
  • Irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Onazi var gerek yok
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu transfer doğruysa her gün alacağı oyuncuların reklamını yapıp fiyatlarını yükseltip hatta alamayan Galatasaray yöneticilerinin Trabzon yönetiminden ders alması gerekiyor. Hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Adınız Soyadınız 4 yıl önce Şikayet Et
    başkan hani gelmiyordu;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR