Trabzonspor'a müjdeli haber geldi!

Premier Lig ekibi Stoke City'den Badou Ndiaye'nin bonservisi için indirim bekleyen Trabzonspor'a sevindirici haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 12:49 GÜNCELLEME 02.05.2020 12:49 Trabzonspor
Trabzonspor'a müjdeli haber geldi!
Trabzonspor'a müjdeli haber geldi!

Stoke City'den, Badou Ndiaye'nin Trabzonspor'da kalmasına izin çıktı.

İngiliz ekibi bordo-mavililer bonservisini almayacak olsa bile yüksek maliyetinden kurtulmak için Ndiaye'nin kiralık anlaşmasının devam etmesi kararını verdi.

İngiliz ekibinin CEO'su Eddy Cordier, "Yaşanan belirsizlik yüzünden, şu an için yüksek maliyetli oyuncularla devam etme ihtimalimiz bulunmuyor" açıklamasını da yaptı.

Bu arada Badou Ndiaye, bonservisini elinde bulunduran Stoke şehrinin yerel gazetesi Stoke-en-Trent'e konuştu. Ndiaye, "Şimdi bu salgını sonlandırmayı ve futbola geri dönmeyi hayal ediyoruz. Kaldığımız yerden devam etmek ve şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

2022'ye kadar kontratı var

Dolayısıyla Karadeniz ekibi, 1 sene daha Ndiaye'yi kiralamak istiyor. Stoke City, Championship'te alt sıralarda bulunurken, Ndiaye kesinlikle takımına dönme taraftarı değil. 29 yaşındaki yıldız, kulübüyle bizzat görüşüp ikna etmeye çalışacak. Yarım sezon için Senegalli futbolcuya 1 milyon Euro (7.7 milyon TL) maaş ödeyen Trabzonspor, Stoke City'ye ise 150 bin Pound (1.3 milyon TL) kiralama bedeli vermişti. Ndiaye'nin İngiliz ekibiyle 2022'ye kadar kontratı var.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR