Trabzonspor'dan dünya devlerine Sörloth cevabı!

Sörloth için, "Real Madrid, Napoli ve Sevilla'yı istediğiniz rakamlara getirmeye hazırız" mesajı veren menajerlere Trabzonspor yönetimininden veto geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2020 13:05 GÜNCELLEME 13.05.2020 13:45 Trabzonspor
Trabzonspor'dan dünya devlerine Sörloth cevabı!
Trabzonspor'dan dünya devlerine Sörloth cevabı!

Trabzonspor, birçok oyuncusu için resmi olmayan teklifler alıyor. Bu oyuncular arasında Uğurcan ilk sırada yer alırken onu Sörloth, Ekuban ve Nwakaeme takip ediyor. Kulübün kapısını Sörloth için çalan menajerler, "Real Madrid, Napoli ve Sevilla'yı istediğiniz rakamlara getirmeye hazırız" diyor ancak yönetim, "Göndermeye niyetimiz yok, oyuncumuzu rahat bırakın" yanıtını veriyor.

REAL MADRİD ISRARCI

Yönetim, resmi yetkisi olmayan menajerlerle görüşmeyeceklerini ortaya koydu. Bu arada yönetim, menajerler tarafından gelen teklifleri reddetse de Sörloth için Real Madrid iddiaları artmaya başladı.

Real Madrid'in kendisini izlediğine dair çıkan haberler hakkında görüşü sorulan Alexander Sörloth, "Ben de herkes gibi haberleri gördüm. Ancak, gerçek mi değil mi bilmiyorum. Söylentiler çabuk yayılır. Ancak, Real Madrid ile anılmak çok özel bir şey." cevabını vermişti

İÇ TRANSFER HIZLANDI

Trabzonspor iç transferde önceliği kaptan Sosa ile Novak'a verecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce yaptığı açıklamada iki oyuncu ile de anlaştıklarını duyurmuş, işin sadece imzaya kaldığını belirtmişti. Sosa'ya son olarak bonuslarla birlikte 2 milyon Euro, Novak'a ise 1 milyon 250 bin Euro önerilmişti.

TEST SONUÇLARI NEGATİF

Trabzonsporlu futbolcular, teknik heyet ve personel önceki gün Kovid-19 testine girmişti. Tüm test sonuçlarının negatif çıktığı açıklandı. (Sabah)

 

 

YORUMLAR 2
  • Alper ağa 3 yıl önce Şikayet Et
    35 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 30 pay ver gitsin baskanim değeri 1milyon olanı 5 e satıyor istanbul medyası
    Cevapla
  • Ramazan başar 3 yıl önce Şikayet Et
    Harikasın alper ağam yakışır trabzonuma
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR