Hüseyin Çimşir istifasını sundu!

Denizlispor deplasmanında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir yönetime istifasını sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2020 00:43 GÜNCELLEME 14.07.2020 00:54 Trabzonspor
Hüseyin Çimşir istifasını sundu!
Hüseyin Çimşir istifasını sundu!

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor'a konuk olan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak, Başakşehir'in Konyaspor'a kaybettiği haftada puan farkını 1'e indirme şansını kaybeden Trabzonspor'da taraftarların hedefinde Teknik Direktör Hüseyin Çimşir vardı.

Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Hata varsa futbolcunun değil benim hatamdır. Demek ki bu işi beceremedim" ifadelerini kullandı.

İSTİFASINI SUNDU

Basın toplantısında da çok fazla yorum yapmayan ve fırsatı kaçırdıklarını söyleyen Hüseyin Çimşir, toplantının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerle yaptığı görüşmede istifasını sundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili yöneticiler, Çimşir'in istifasını Trabzon'a döndükten sonra değerlendirecek.

 

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 184 TÜMÜ
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzun yıllar şampiyonluğun yanına yanaşamayan Trabzon şampiyonluğu kaçırdı diyoruz. Çimşir'i başarılı buluyorum.
    Cevapla
  • wwww 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon çok güzel bir hoca bulması lazım böyle 5 sınıf hocalarla bu iş olmaz rıza hocanın elinde olaydı bu kadro ez az 15 puan fark atarak şampiyon olurdu
    Cevapla
  • Lazo 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım ne zaman bir takımı ezerek yendiki zar zor bu günlere geldik
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu kafa yüzünden şampiyonluk hayal.TD ve futbolcu harcamada satmada bir numarasınız.fenerli olarak söylüyorum bütün istanbul takımlarını yendiniz eze eze.siz böyle söylerseniz biz ali koçu ne yapalım
    Cevapla
  • zekeriya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar nankör insansiniz. Istanbul takimlarini 20 yildir yenemeyen bir tarbzonspor varken hepsini yendik hemde müthis futbol oynayarak. Nasil taraftarsiniz? Hüseyin cimsir kalmali.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben gerizekalıyım,ya da birilerinin beynine oksijen gitmiyor.Ünal Karaman çok iyi hoca da neden Rizespor'u küme hattına düşürdü!!Birisi bunu açıklasın.Rizespor'un kadrosu da öyle kötü de degil.Madem kötüydü o zaman ünal niye gitti Rize'ye..Şu kadroyu Aykut kocaman'a verin bu takımı Ünal ve Hüseyin den daha iyi oynatıp şampiyon yapmazsa adam degilim.
    Cevapla
  • Alacoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısaca yorum Trabzon bu sene fırsatı tepti fener galatasaray beşiktaş hersene böyle olmaz bu fırsatı bulamaz trabzon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR