Abdülkadir Ömür'e 22 milyon euroluk teklifi duyurdu

Rıdvan Dilmen, Avrupa kulüplerinin takip ettiği Abdülkadir Ömür'e 22 milyon euroluk teklif geldiğini ama Trabzonspor'un reddettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2020 14:01 GÜNCELLEME 16.07.2020 09:53 Trabzonspor
Abdülkadir Ömür'e 22 milyon euroluk teklifi duyurdu
Abdülkadir Ömür'e 22 milyon euroluk teklifi duyurdu

Rıdvan Dilmen, deplasmanda Denizlispor'a 2-1 mağlup olarak Başakşehir'in yenildiği haftada büyük bir fırsatı tepen Trabzonspor ile ilgili büyük bir iddiayı ortaya attı.

 

Dilmen, Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür için gelen 22 milyon euroluk teklifi Şampiyonlar Ligi'ne gideceği için kabul etmediğini söyledi.

Dilmen, "Bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne gitmek herkesten 2 adım öne geçiriyor. Hiç olmadığı kadar önemli şu anda orası. 22 milyon euroyu reddetti Abdülkadir Ömür için Trabzonspor, ben biliyorum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerini düşündükleri için" ifadelerini kullandı.

 

Bu sezon Trabzonspor'da 18 maça çıkan Abdülkadir, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Ridvan Hoca eyerki 22 milyon Euro verdiler de Red ettiyse Trabzon. Bence bu adamlar isten anlamiyor sonuc ortada Türk takimlari batmis bir vaziyette.
    Cevapla
  • doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    ederi 4,5 milyon euro
    Cevapla
  • Üsküdar... 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna kimse o kadar para vermez. O kadar para verilecek oyuncu takımını şampiyon yapmalı. Bu bırakın şampiyon yapmayı kaç tane maç kazandırmış. 22 milyon TL dir o...
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    22 milyonu reddetmis.. 3 sene sonra 5 milyona satarlar
    Cevapla
  • iyi topçu 3 yıl önce Şikayet Et
    abdülkadir iyi topçu. avrupa kulüpleri keşfederse daha ucuza kapatabilirler. ama sonraki satışlarında iyi para eder abdülkadir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR