Hüseyin Çimşir: Taraftardan özür diliyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Konyaspor'a 3-1'den 4-3 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2020 23:50 GÜNCELLEME 20.07.2020 00:06 Trabzonspor
Hüseyin Çimşir: Taraftardan özür diliyoruz
Hüseyin Çimşir: Taraftardan özür diliyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Konyaspor maçı sonrasında konuştu.

Taraftarlardan özür dileyen teknik adam, "Bana göre 3-4 maçtır en istekli ve arzulu maçı oynadık bence. Oyuna hakim olan, pozisyon bulan takım bizdik. 80'e kadar 3-1 galipsiniz ve sonrasında 4-3 kaybediyorsunuz. Bu seviyede bu kadar çok bireysel hata olacaksa maalesef kaybediyorsunuz. Bu seneki hedeflerimizden biri şampiyonluktu. Bu konu hakkında taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Şimdi Türkiye Kupası finalimiz var. İnşallah onu kazanarak sezonu kupayla kapacağız." ifadelerini kullandı.

"HAKEM HATALARINA DEĞİNMEYECEĞİM"

Birçok oyuncuyu sakatlık nedeniyle kullanamadıklarını kaydeden Çimşir, "Bu konularla ilgili çok konuşmak istemedim ama... Sezon boyunca çok kayıplar yaşadık. Çok oyuncumuzu aynı anda kullanamadık. Sakatlıktan dönenlerin geç adapte olmaları. Defansta özellikle ortadaki ikiliyi 4-5 maç aynı anda oynatamadık. Hakem hatalarına hiç değinmeyeceğim. Bu sebeple kaybettiğimiz kazandığımız maçlar var. Maalesef bireysel hatalar olunca skoru koruyamıyorsunuz. Pandemi döneminden sonra 5 penaltı golü yedik." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Ts61 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey Hüseyin Çimşir ! Korkak futbol anlayışınla ve tecrubesizliginle Ünal Karaman 'a yol verip senin arkanda duran başkan Agaogluna sesleniyorum ESERİNLE ÖVÜN YAZIKLAR OLSUN ...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hoca olsaydı şimdi Trabzonspor farkla şampiyon olurdu
    Cevapla
  • agah 3 yıl önce Şikayet Et
    Çimşir efendi, sen yat kalk başkana dua et, sana 2. lig de bile iş vermezler. Uzun sokaktan herhangi bir adamı çevirsen senden daha iyi teknik adamlık yapardı.
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    ünal hocayı alırsanız sonucu bu olur
    Cevapla
  • AKP sevdalısı 3 yıl önce Şikayet Et
    beden hocası konuştu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR