Eddie Newton: "Trabzonspor'u istiyorum"

Trabzonspor'da Hüseyin Şimşir'in ardından teknik direktörlüğü getirilen ve Türkiye Kupası'nı kazanan Eddie Newton, bordo-mavili takımda kalıcı olmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2020 17:26 GÜNCELLEME 01.08.2020 17:26 Trabzonspor
Eddie Newton: "Trabzonspor'u istiyorum"
Eddie Newton: "Trabzonspor'u istiyorum"

Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası zaferi elde eden Eddie Newton, İngiltere'de teknik direktörlük fırsatı aramayı bıraktığını söyledi. Antalya'da ailesiyle birlikte güneşin tadını çıkaran Eddie Newton, antrenörlük kariyerinde teknik direktör olarak ilk kupasını kazandı. Üstelik bu başarıyı, evinden uzaktaki ilk sezonunda yaşadı. Trabzonspor'da sezon sonuna kadar göreve gelen Eddie Newton, Alanyaspor'u Türkiye Kupası finalinde mağlup ettikten sonra ilk gümüş kupasını kaldırdı. Ayrıca, Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi potasında tutmayı da başardı ancak UEFA'nın verdiği ceza nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne gitmek mümkün olmasa bile...

 

"1 NUMARA OLMAK İSTİYORUM"

"Bence görevde iyi iş yaptım. Futbolda bu tip ilginç tesadüfler vardır. Görevi istiyorum. 1 numara olmak istiyorum. Yakın gelecekte oturacak ve durumu konuşacağız. Görevi korumak için yapılması gereken her şeyi yaptım."

 

"BİR ŞEY SÖYLEMEME GEREK YOK"

"Şans bulabilmek için başka bir ülkeye gitmem gerekiyordu. 6 aydır Türkiye'deyim ve benim için yeni bir deneyim oldu. Teknik direktörlük görevine getirildim. Hayatım boyunca İngiltere'de teknik direktör olmak için savaştım ama olamadım. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok herhalde."

"BİR MENAJER BENİ ARADI"

"Türkiye'den bir menajer bana telefon açtı. Beni tanıdığını söyledi. Genç bir teknik direktörleri olduğunu, ona görev vereceklerini ancak büyük oyuncuları yönetmek için yeterince tecrübesi olmadığını söyledi. Ona destek olacak birini arıyorlarmış. Beni gerçekten istediklerini söylediler. Ben de bunun iyi bir fırsat olduğunu düşündüm. Bu işi yapmak istedim. Kararı vermek gerçekten çok zordu. Ancak, tüm faktörleri göz önünde bulundurarak teklifi kabul ettim. Chelsea için her şeyimi verdim, bunun için şikayetçi değilim. Ancak, benim çok büyük bir hırsım var ama daha büyük bir görev istiyordum. Denersem başarılı olacağımı düşünüyordum."

"TÜM ŞEHİR YANIYOR GİBİYDİ"

"Kupayı kazandıktan sonra Trabzon'a dönmedim ama taraftarların sabahın erken saatlerine kadar yaptıkları kutlamaları, meşaleleri gördüm. Tüm şehir yanıyor gibiydi. 10 yıldan fazla süredir kupa kazanmamışlardı."

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    40 sene daha şampiyonluku unutun
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin cimşir in ayağını kaydıran adam
    Cevapla
  • mustafa g 3 yıl önce Şikayet Et
    üç günde adami uçurdunuz,
    Cevapla
  • ahmet aras 3 yıl önce Şikayet Et
    hırslı,genç,başarıya aç,iletişimi süper şampiyonlar ligindede yokuz bu adama fırsat verilmeli.
    Cevapla
  • İlhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah AVCI dan ziyade şans verilmesi taraftarının. Oyun içinde pozitif bir insan. Deneyimleri ve tecrübesi var. Chelsea.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR