Uğurcan Çakır için Sheffield United iddiası!

Premier Lig ekibi Sheffield United'ın 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Uğurcan Çakır için Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2020 22:57 GÜNCELLEME 07.08.2020 23:48 Trabzonspor
Uğurcan Çakır için Sheffield United iddiası!
Uğurcan Çakır için Sheffield United iddiası!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig takımlarından Sheffield United ile bordo mavili ekibin prensip anlaşmasına vardığı ve sonraki satışından alınacak pay maddesinde de uzlaşmanın sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

 

 

DHA'nın haberine göre, Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve özellikle bu sezon sergilediği performans ile birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başaran 24 yaşındaki kaleci Uğurcan Çakır, Sheffield United yolunda. Bordo mavili kulübe daha önce Uğurcan Çakır için yaptığı teklifi yükselten ve 20 milyon Euro ile Trabzonspor’un kapısını çalan İngiliz ekibi ile prensip anlaşmasına varıldı. Tarafların 20 milyon Euro bonservis bedeli konusunda el sıkıştığı ancak bordo mavili yönetimin sonraki satışından da yüzde 15 pay talep ettiği öğrenilirken, bu konuda da görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Yapılacak son görüşmenin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Bu arada bir başka İngiliz ekibi Brighton da oyuncuyla ilgileniyor.

BU SEZON 43 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Trabzonspor forması ile ligde 33, Avrupa Ligi’nde 7 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 karşılaşmada forma giyen Uğurcan, sergilediği performansla dikkat çekerken, nisan ayında 9.5 milyon Euro olan piyasa değerini de 16 milyon Euro civarlarına yükseltmeyi başardı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan açıklama geldi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan'ın transfer iddiaları hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ne yönetimime ne Uğurcan'ın menajerine resmi teklif var. Bu haberleri Trabzonspor'u yıpratmak için yapıyorlar. Uğurcan ile az önce konuştum, 'Evladım İngiltere'ye transfer olmuşsun, hayırlı olsun, insan giderken bir veda eder, helallik ister' dedim. O da bana 'Başkanım, alacağınız olsun, haber vermeden beni satmışsınız' dedi. Çıkan haberlere sadece gülüyoruz."

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    tabi 100 milyon verirler, kesin
    Cevapla
  • Antigfb 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin aklın ermez bu işlere, sen git 1 milyonluk futbolcuya 3,5 verip sonra milleten üstünü dilenen sayfanı yorumla. Ha doğru ya 50 milyonluk sponsor anlaşması yapmış, ozaman iyisin hadi, paranız kısa zamanda yıkanır ve dilenme gelecek iki sezona ertelenir.
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 3 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan 22 yaşında gencecik bir kardeşimiz... yolu açık olsun.. sizin gibilere söylenecek lafım yok
    Cevapla
  • lider 3 yıl önce Şikayet Et
    22milyon euro arti bonuslar.bir sonraki satişdan yüzde 15 pay
    Cevapla
  • Saim 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah utandırmasın muvaffak etsin
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha iyi takımı ve daha iyi fiyatı hakediyor ama oradan sağlam bir kulübe gider zaten yolu açık olsun bizim lig için kumaşı fazlaydı iyi oldu
    Cevapla
  • Malazgirt.....71 3 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar dilerim.... Bu fırsatı iyi kullan......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR