Julian Nagelsmann: "Sörloth bize katkı sağlar!"

RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Alexander Sörloth için gelen soruya cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2020 19:29 GÜNCELLEME 06.09.2020 19:29 Trabzonspor
Julian Nagelsmann: "Sörloth bize katkı sağlar!"
Julian Nagelsmann: "Sörloth bize katkı sağlar!"

RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Alexander Sörloth ile ilgili Bild'den gelen soruya cevap verdi.

 

Nagelsmann, "Alexander Sörloth, kesinlikle bize katkı sağlayacak bir oyuncu. Geçen sezon çok fazla gol attı. Bu istatistiklerini Bundesliga'da da tekrarlayabilirse bu muhteşem olur!" ifadelerini kullandı.

Nagelsmann, kulübün finansal açıdan zor günler yaşadığını da belirterek, "Sörloth dışında diğer adaylara da bakıyoruz. Ancak, sonuçta listemizde 50 oyuncu falan yok. Bu koşullar altında Sörloth'un diğer adaylara göre biraz daha pahalı olmasının nedeni de bu." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

LEIPZIG, 20 MİLYONU ÇOK BULUYOR

Bild'de yer alan habere göre; Leipzig, Trabzonspor'un belirlediği 20 milyon euro'luk bonservis bedelini çok fazla buldu. Leipzig'in Sörloth'u gündemine alırken daha düşük bir bedeli beklediği ancak bu fiyatın imkanlarının çok ötesinde olduğu bilgisi verildi.

AĞAOĞLU: "BU TEKLİFLERE EVET DEMEYE NİYETİMİZ YOK"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'da geçtiğimiz gün verdiği röportajda Alexander Sörloth için Leipzig cephesinin ciddi ısrarcı olduğunu söylemişti.

Ağaoğlu'nun Leipzig'den gelen Sörloth teklifiyle ilgili sözleri şu şekilde:

"Sadece Uğurcan Çakır ve Sörloth'a ciddi teklif geldi. Sörloth için en ısrarcı kulüp Leipzig. Başka hiçbir oyuncumuzla ilgili teklifle karşılaşmadık. Beklentilerin altında tekliflerdi. Bu tekliflere 'Evet' demeye hiç niyetimiz yok. Transfer limitinden ve UEFA'nın FFP'sinden dolayı sınırlı bütçeyle hareket etmek durumundayız."

YORUMLAR 4
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    50 milyon euro getirin alın. yoksa bize lazım
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam 20 milyon ise Muriç 40- 50 eder!
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener Ali koçu batiracak haberin yok :) muricin ne istatistigi vardida 20 m a gitti fener ne Avrupa yok ligde kümeye oynuyor her sene milyon avrolara topçu satıyor kim alırdı 18-20 elmasi. Kim alır 20 m avroya murici veriyor arkadan Ali Koç parayı sen sağ ben selamet :))
    Cevapla
  • Gökmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Günün en güzel espirisi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR