Sörloth imza için Almanya'da!

Leipzig'e imza atmak için Almanya'da bulunan Alexander Sörloth, kaldığı otelden ayrılarak sağlık kontrolüne gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 12:39 GÜNCELLEME 22.09.2020 16:02 Trabzonspor
Sörloth imza için Almanya'da!
Sörloth imza için Almanya'da!

Transfer döneminin en fazla konuşulan isimlerinden Alexander Sörloth, RB Leipzig'e imza atmak için artık geri sayıma geçti. Dün itibariyle sağlık kontrolüne girmesi beklenen ancak aniden iptal edilen Norveçli forvet, Almanya'da bulunuyor.

 

 

Leipzig'de sağlık kontrolünden geçmeyi bekleyen Sörloth, Crystal Palace ile RB Leipzig arasındaki detayların son bulmaması nedeniyle rötar yaşadı.

Şu anda Crystal Palace ile RB Leipzig'in son görüşmeleri ve detayları konuştuğu aktarıldı.

Alman basınında yer alan haberlerde, dün de Crystal Palace cephesinden kaynaklı pürüzler çıktığı bildirildi. RB Leipzig dışında başka herhangi bir kulüpten resmi teklif henüz bulunmuyor ve Sörloth da sadece Leipzig'i istiyor. Son bilgilere göre de Leipzig ve Sörloth arasında herhangi bir sıkıntı bulunmuyor.

 

 

YORUMLAR 4
  • Sevgili Dostum Filip 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötü olmanı istemem lakin ayağın ilk maçta çatlarsa hafif bir huzurlu hissedeceğim kendimi...
    Cevapla
  • Hakan Yigit 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oldu. Turk genclerine yer var şimdi A takim için. Hemde ülkemiz bu zor zamanda para kazanıyor. Durmadan futbolcu satmalıyız. Yeni gençlere yer açın artık
    Cevapla
  • hknslh 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon da kral olmak varken almanya da sıradan olmayı tercih ettin.
    Cevapla
  • Ferit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da ne çıktı ve arkadaş gideceksen git de yani bu nedir? Bir sezon iyi oynadın diye attığın gollerin yarısı al da at derecesine asist boş kaleye attın bir çoğunu iyi oyuncu da yani aman aman da değil ki boş alanda gençliği dinamikliği gücülü fiziğiyle aldı yürüdü ama Bundesliga bizim lige benzemez bak Bruma filan yedek bile olamadı Gomez ne hallere düştü kolay değil hayaller hayatlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR