Uğurcan Çakır'ı resmen istediler! 17 milyon euroya

Edouard Mendy'i 30 milyon Euro'ya Chelsea'ye satmaya hazırlanan Fransız ekibi Rennes, Trabzonsporlu Uğurcan Çakır için teklifini 17 milyon Euro'ya çıkarttı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 22:39 GÜNCELLEME 22.09.2020 22:39 Trabzonspor
Uğurcan Çakır'ı resmen istediler! 17 milyon euroya
Uğurcan Çakır'ı resmen istediler! 17 milyon euroya

Sörhoth'un ayrılığının ardından Trabzonspor'da tranfsferde yine sıcak gelişmeyer yaşanıyor. Fransa Lig 1 ekiplerinden Rennes, Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

 

17 milyon Euro bonservis

Fransız kulübü 24 yaşındaki kaleci için ilk olarak 15 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Trabzonspor bu teklifi kabul etmeyince Fransızlar teklifi 17 milyon Euro yükseltti. Uğurcan transferinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. Trabzonspor sözleşmeye bir sonraki satıştan yüzde 15'lik pay da ekletmeye çalışıyor.

 

Edouard Mendy gidiyor Uğurcan geliyor!

Kepa'nın performansından memnun kalmayan Chelsea kısa süre içinde Edouard Mendy transferini açıklamaya hazırlanıyor. İngiliz kulübü bu transfer için Rennes'e 30 milyon Euro ödeyecek. Rennes Mendy'den gelecek parayla Uğurcan Çakır'a kadrosuna katacak.

YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • taner 3 yıl önce Şikayet Et
    seneye gs ye kiralık hayırlı olsun
    Cevapla
  • AlperTs 3 yıl önce Şikayet Et
    En çok para kazandıran transfer listesindeki isimlere bakın İstanbul takımları 8,9a alıp 12,15 e satmış Trabzon 300 bine alıp 12,17 ye satıyor
    Cevapla
  • Deliveli 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapmayın alttan gençler geliyor
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    uğurcanın satılması lazım. İyi performans ile Fransadan İngiltereye gider. Fransa İngiltere için topçu yetiştirir. bu sene sörhloth ve uğurcan da satılırsa geçen seneden yusuf Trabzon scautlar tarafından dikkatli takip edilir. bir sonraki sene muhtemelen abdülkadir gider. bazıları hedef küçülür falan demiş. portekiz takımları dünyaları satıyor. hedeflerini de küçültmüyor. aksine bu duruma alışmalıyız. ts kaleciidn yana zaten sıkıntı yaşamaz. eğer çoğunluğun dediği gibi bu sene çöp ise zaten durumu Uğurcan da kurtaramaz. ihracat şart.
    Cevapla
  • ALİ Haydar Ekiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi olanlar satılmaya ve çok paradan bahsedilmeye başlandıysa hedef küçültme vardır. Bu yıl ilk dörde girerse başarılı sayılmalıdır. Gidenlerin yerleri çok kolay doldurulamaz. Gençlere yatırım yapılmaya devam edilmelidir.
    Cevapla
  • İsmail K 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerin önü satış olmadan nasıl açılacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR