Ahmet Ağaoğlu: 1-2 oyuncuyla daha temas halindeyiz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Göztepe'yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2021 18:53 GÜNCELLEME 06.01.2021 19:13 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: 1-2 oyuncuyla daha temas halindeyiz
Ahmet Ağaoğlu: 1-2 oyuncuyla daha temas halindeyiz

Trabzonspor, Süper Lig'in 17. haftasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etti ve son 5 maçta 4. galibiyetini aldı. Karadeniz devinin başkanı Ahmet Ağaoğlu, 90 dakikanın ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

 

Takımın son durumundan çok memnun olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, ''Abdullah Avcı'nın gelişiyle birlikte takımın muazzam bir performansı var. Karagümrük maçında da bu maçta da oyunun büyük bölümünde hakim olan taraf Trabzonspor'du.'' dedi ve ekledi:

'Bazen ayağınız taşa takılabilir'

 

 

"Birden bire karaları bağlamak doğru bir bakış açısı değil. 23-24 maç var. Geçen sene 34 maç oynandı ligin genelinde. Geçen senenin ilk 3'üne bakın. Başakşehir, Trabzonspor ve Sivasspor. İlk 3'te bulunan takımlar bir hayli geride. Bunlar normaldir. Bazen ayağınız taşa takılabilir. Hata da yapmış olabilirsiniz."

Transfer çalışmalarının sürdüğünün altını çizen ve 1-2 oyuncuyla temaslarının sürdüğünün altını çizen Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Hocanın talepleri doğrultusunda, belirlemiş olduğu isimler var ve biz onlarla görüşüyoruz. Berat, hocanın belirlediği direkt isimlerden biriydi. Sıkıntılı bir süreç yaşadık ama netice itibarıyla dün akşam anlaştık. 1-2 oyuncuyla daha temas halindeyiz. İsim olduğu zaman, basın mensupları beğeni alıyor olabilir ama bizi zora sokuyorlar. Görüşmelerimiz 1-2 oyuncuyla devam ediyor."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR