Avcı'dan futbolculara: Burası Trabzonspor

Trabzonspor'da başarılı bir başlangıç yapan teknik direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi takımını motive etmek için bir konuşma yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2021 09:52 GÜNCELLEME 26.02.2021 09:54 Trabzonspor
Avcı'dan futbolculara: Burası Trabzonspor
Avcı'dan futbolculara: Burası Trabzonspor

Trabzonspor'un son 10 yılında görev yapan 11 teknik adam içerisinde en iyi çıkışı yapan isim olan Abdullah Avcı, hayalindeki Trabzonspor için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Bordo-mavili takımın başında çıktığı 17 maçta 13 galibiyet, üç beraberlik ve bir mağlubiyet alan tecrübeli hoca, pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak olan derbiyi de kazanmanın planlarını yapıyor. Şenol Güneş Stadı'nda takımının başında çıktığı ilk derbide Galatasaray'a kaybeden Avcı, bu kez üç puan istiyor.

Bu konuda futbolcularıyla sık sık toplantılar yapan ve üst üste aldıkları galibiyetlerin anlam kazanması için bu maçı mutlaka kazanmalarını söyleyen bordo-mavili çalıştırıcı, özellikle "İç sahada puan kaybetme devri bitmeli" uyarısını yapıyor.

BURASI TRABZONSPOR

Bunu geçmiş yıllardan örneklerle futbolcularına anlatan kurt hoca, "Trabzonspor'un kupalar kazandığı yıllarda rakipler Trabzon'a gelirken endişeli olurlardı. Çünkü Trabzon'dan puan çıkarmak çok zordu. Yine o günlere dönmek bizim elimizde. Burası Trabzonspor" dediği belirlendi.

Bordo-mavili takımın teknik patronunun, "Ligin boyu kısalmaya başladı ve artık kaybedilen puanların telafisi olmaz. Fenerbahçe derbisi bu anlamda da büyük önem taşıyor. Camiamız açısından önemi de farklı" diye konuştu.

Bu arada son haftalarda yalanan çıkış sonrası kulübün efsane teknik direktörleri Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer'den esinlenerek kasket takan Avcı, oyuncularına efsane ruhu bu şekilde aşılamaya başlamıştı.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Trabezan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Trabzonsporum çıkın, kaplanlar gibi oynayın ve şu maçı kazanın...
    Cevapla
  • eyco 3 yıl önce Şikayet Et
    gs den 2 yerkende ora trabzondu artı size heryer trabzon bjk trabzon puan kaybet zamanları geldii
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    talimat kimden.
    Cevapla
  • recep- 3 yıl önce Şikayet Et
    Takım galip geldiği sürece şapkayı çıkarmayacağım derken daha maça iki gün kala şapkayı çıkardın hocam hayırdır yoksa maçın rüyasını falan mı gördün
    Cevapla
  • Şevki 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi TS
    Cevapla
  • Ahmet Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon yenerse Sene başı açık ara şampiyon ilan edilen Fenerle puanını eşitliyor. Lig enteresan bir hal alacak sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR