Abdullah Avcı: Oyun iyi ama skoru alamıyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, golsüz berabere kaldıkları Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2021 18:49 GÜNCELLEME 10.04.2021 18:49 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Oyun iyi ama skoru alamıyoruz
Abdullah Avcı: Oyun iyi ama skoru alamıyoruz

İyi oynadıklarını ancak skoru bir türlü almayı başaramadıklarını belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Son 3 haftadır oyun olarak tatmin oluyoruz ama skoru alamıyoruz." dedi.

Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde: 

Son 3 haftadır oyun olarak tatmin oluyoruz ama skoru alamıyoruz. Nwakaeme ve Ekuban'ın olmaması, alternatif olan Afobe'nin de sakatlığı bizi çok eksik bıraktı. Oyunun içindeki organizasyon doğru ama skoru alamıyoruz. Son maçımızın neredeyse yarısı kadar pozisyona girebildik. Yine de oyunun genel yapısından memnunum çünkü oyuncularım her şeyi denedi.

"Abdülkadir Ömür ay sonunda aramızda olur"

Ben çok fazla oyuncu sokup çıkaran bir teknik adam değilim. Hafta içi sakatların dönmesiyle birlikte planlamalara yeniden bakacağız. Umarım kötü bir durum olmazsa, Abdulkadir Ömür'ü de ay sonuna kadar aramızda göreceğiz.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun maçları artık zevk vermez oldu.gol atmayı düşünmüyorsun,bütün maçların ilk yarısını 0-0 a bağlama peşindesin.sonra da bu lafı diyorsun.samimi ol lütfen Trabzonda yedireceğin 1 Allahın kulunu bulamazsın.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Avci lig bitti farkindamisin!Bunu sen bitirdin.Kaldi 8 hafta.A.Omur gelse ne olur gelmese.Birak yeni sezona kendini hazirlasin.Devre arasinda Y.Malli israrin surmeseydi onun yerine bir iki iyi isim takima alinirdi.Dedik sana alma su adami.Bitmis dedik.
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun golcüsü olsa şu an 12 puan fazlası vardı
    Cevapla
  • aigle noir 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzon her sene anca Uefa icin oynar takimda heyecan yok kalite yok yildiz oyuncu yok
    Cevapla
  • gurgula 3 yıl önce Şikayet Et
    skor yorumculuguna gerek yok. iyi oynuyor takim ama iki mactir son vuruslar yeterli olmadı. seneye daha kaliteli kulube ile bu sorun çözülür.
    Cevapla
  • hakk 3 yıl önce Şikayet Et
    yabancilar oynamadan parayi alsin oz evlatlarimiz tabiki kusup oynamaz bence kaliteli 4yabanciya izin vermeliyiz bak ozaman takim nasil olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR