Trabzonspor Ekuban'ın alternatifini buldu!

Trabzonspor, Caleb Ekuban'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Polonya Ligi takımlarından Gornik Zabrze'de forma giyen Richmond Boakye'yi takibe aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2021 11:05 GÜNCELLEME 30.06.2021 11:07 Trabzonspor
Trabzonspor Ekuban'ın alternatifini buldu!
Trabzonspor Ekuban'ın alternatifini buldu!

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Fode Koita gibi önemli oyuncuları renklerine bağladı.

Ganalı yıldızı Caleb Ekuban'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık alternatif oyuncu arayışında olan bordo-mavililer, son olarak Polonya Ligi takımlarından Gornik Zabrze'de forma giyen Richmond Boakye'yi takibe aldı.

Ghanasoccernet'te yer alan habere göre Fırtına, sözleşmesi biten yıldız ismi Ekuban'ın yerine renklerine bağlamak istiyor.

Bu transferde Trabzonspor'un rakibinin, Süper Lig'de Göztepe olduğu bilgisi de paylaşılırken İzmir temsilcisinin oyuncunun menajeriyle görüştüğü vurgulandı.

RICHMOND BOAKYE YIADOM KİMDİR?

28 Ocak 1993 tarihinde Gana'da dünyaya gelen Richmond Boakye, kariyerine Genoa altyapısında başladı. Sassuolo, Juventus, Elche, Atalanda, Roda, Kızılyıldız ve JS Suning gibi farklı ekiplerde forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli isim, son olarak ocak ayında Polonya Ligi takımlarından Gornik Zabrze'ye transfer olmuştu. Yarım sezon bu ekipte top koşturan Boakye, çıktığı 14 karşılaşmada skor üretemedi. Ganalı santrfor milli takımda ise 13 maçta oynarken 5 gole imzasını attı.

KAYNAK : Fotomaç
YORUMLAR 2
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın soyadı ilginç
    Cevapla
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem golcü ol hem 14 maçta 1 gol bile atma alacağın golcü en az 3 maçta 2 gol atması lazım ennn aźzz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR