Bursaspor'un 3 yıldızına Fırtına kancası!

Bordo-Mavililer, Bursaspor’un 3 genç yıldızı için yeniden nabız yoklaması yapacak. Burak Kapacak (21), Emirhan Aydoğan (24) ve Batuhan Kör’ü (20) çok beğenen Abdullah Avcı, bu isimlerden en az birini kadroda görmek istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2021 10:49 GÜNCELLEME 05.07.2021 17:27 Trabzonspor
Bursaspor'un 3 yıldızına Fırtına kancası!
Bursaspor'un 3 yıldızına Fırtına kancası!

İç piyasada potansiyelli oyuncu konusunda daralma yaşanırken, az sayıdaki yıldız adaylarına pek çok kulübün ilgisi var. Keçiörengücü’nden Barış Alper Yılmaz’ı Galatasaray ’a kaptıran Trabzonspor , Enis Destan için de Altınordu’nun taleplerini çok yüksek buldu. Nitekim genç forvet ile Belçika’dan Brugge anlaşma aşamasına geldi. Konuşulan rakam 2.8 milyon Euro... Bu iki isimle ilgili hedefine ulaşamayan Trabzonspor, Bursaspor ’daki oyuncuları ise kaçırmak istemiyor.

Burak Kapacak, Emirhan Aydoğan ve Batuhan Kör ile yakından ilgilenen Bordo-Mavililer, daha önce Bursa’nın kapısını çalmıştı. Yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı’nın talepleri doğrultusunda yeniden nabız yoklaması yapacak.

FORVET, KANAT, ORTA SAHA...

Burak her iki kanatta görev yaparken, Trabzon doğumlu olan 20 yaşındaki Batuhan Kör forvette oynuyor. Emirhan ise geçen sezon 1.Lig’de en dikkat çeken orta saha oyuncularından biriydi. Trabzonspor, bu üç oyuncudan en az birini kadrosuna katmak amacında. Para artı takasta futbolcu gibi teklifler masaya konulacak.

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 2
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye oyuncuların hepsi istiyor hoca ne yapacak bu kadarı çok fszla
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Wkamenin alternetifi olur onun iyi olmadığı maçlarda yerini doldurur. Bazen tek paslarıyla mesut ve Yazıcı yı hatırlatıyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR