Sörloth için avantaj Trabzon'da!

Leipzig'in yeni hocası Marsch’ın, Sörloth’un performansından memnun olmadığı belirtilirken Trabzonspor'un transferde en güçlü aday olduğu yazıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2021 18:45 GÜNCELLEME 22.07.2021 18:45 Trabzonspor
Sörloth için avantaj Trabzon'da!
Sörloth için avantaj Trabzon'da!

Gervinho, Bruno Peres, Hamsik ve Koita’nın ardından 5. transferini İsmail Köybaşı ile gerçekleştiren Trabzonspor ’da, taraftarların en çok merak ettiği konu, Sörloth’un gelip gelmeyeceği... 1.5 aydan fazla süredir yıldız forvetin durumunu bekleyen yönetim, artık son virajda. Leipzig’in kesin kararı için pusuda olan Trabzonspor, Ağustos ayının başında somut görüşmelere başlamayı planlıyor.

Fenerbahçe de devrede

Alman basını da Sörloth’un takımda kalma ihtimalinin olmadığını yazıyor. 5 Temmuz’dan bu yana Leipzig’in kampında bulunan Sörloth, kendini gösteremedi. Hazırlık maçlarında da beklentilerin altında kalan Kuzey’in Kralı, maaş maliyeti nedeniyle gönderilecek. Alman medyası, transferde en güçlü adayın Trabzonspor olduğunu yazarken, Fenerbahçe’nin de Sörloth için devreye girdiği belirtildi.

Öncelik hakkı Trabzon’da

Ancak sözleşme gereği, Fırtına’nın bu transferde öncelik hakkı var. Yani Leipzig oyuncuyu satmaya veya kiralamaya karar verirse, ilk olarak Trabzonspor’a soracak. Karadeniz ekibi, Sörloth’un 3 milyon Euro’nun üzerindeki yıllık maaşını karşılamaya da hazır. Başkan Ahmet Ağaoğlu hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla görüşmeleri bizzat yürütüyor.

Trabzonspor’da çıktığı 49 maçta 33 gol, 11 asistlik inanılmaz bir performans gösteren Sörloth, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun transfer dönemindeki en büyük hedefi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dunyada baska oyuncu mu bu takimlarimiz niye birbirlerinin istedigi oyunculsrs talip olur hem kuluplerimize hem ülkemize yazik oluyor
    Cevapla
  • Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne şortlanmış be bir fenerla anlaştı bir beşiktaşla anlaştı şimdide trabzonsporla anlaştı bi karar verin hangisinde basın bizi manyağa bağladı basının yalan haberleri bu Ülkede dürüt bir basın kalmadı haber olsun yalan yanlış karalayın gitsin utanmazlık hat safhada
    Cevapla
  • Balık Lama 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts den ayrıldıktan sonra türkiye de gol atıp alamanyalarda gol atamamasını bizim sistemsiz futbola bağlayıp, güya kendini aklıyordu. Ne oldi yavri? Geri donmeya utanmicun mi?
    Cevapla
  • Oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    TRABZON u çok küçümsemişti arşivlere bakın
    Cevapla
  • gurgula 2 yıl önce Şikayet Et
    insallah gelmez, trabzondan kacarcasina giden, gittigi yerde kucumseyici yorumlar yapan, hikayesinde lgbt lilere destek mesaji atan burnu havada TOPçuya ihtiyaci yok Türk futbolunun.
    Cevapla
  • fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    valla haklısın .. bide bana mesaj yazmayın yeter bıktım sizden gibi bişey yazmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR