Trabzonspor'da sakatlık şoku!

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi play-off aşamasında Roma ile oynadığı maçın başlarında yeni transfer Cornelius sakatlandı. Omzundan sıkıntı yaşayan golcü oyuncunun kırık sorunu yaşamadığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2021 22:51 GÜNCELLEME 26.08.2021 22:52 Trabzonspor
Trabzonspor'da sakatlık şoku!
Trabzonspor'da sakatlık şoku!

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Trabzonspor ile Roma karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlarında yeni transfer Cornelius, ikili mücadelede omzuna aldığı darbe sebebiyle kendini yere bıraktı.

Ardından oyuna dönen Danimarkalı golcü yeniden omzunu tuttu. Sağlık ekibinin 'değişiklik' işareti sonrasında 20.dakikada oyuna bir başka golcü Djaniny girdi.

Yayıncı kuruluşta paylaşılan bilgilere göre Cornelius'un omuzunda kırık olmadığı ileri tetkiklerin yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef djanny ve cornelius u topla bir sorloth etmez
    Cevapla
  • Uğurcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor 10 tane gol dahi atsa kalede Uğurcan gibi bomboş bir kaleci olduğu sürece asla yenemezdi. Trabzonspor acilen bu Uğurcan ı bir elden çıkarmalı. Bir zamanlar iyiydi şimdi bomboş bir kaleci.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol bunu altayın yerine avrupa şampiyonasında oynattı ve hala milli takımın başında. Torpilli bunlar
    Cevapla
  • Emrullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer fotbolu bilmiyorsanız brakın Ben size trabzonspor a futbolcu seceyim.santrafor dediğin kişi rakip takımın defansını bunaldir pres yapar koşar şut ceker teke tek Adam gecer bence Cornelius ve gerwinho boş hikaye Transferler onların yerine Cornelius daha kaliteli Adam alınırdı
    Cevapla
  • Emrullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Cornelius Kim aldırdı şut yok,biŕe bir adam gecemiyor.hava topu alamıyor,ayakta duramiyor koşu yok Pres yok şut yok rakip takımın defansını zorlayamıyor Kim aldı bu Cornelius denilen kìşiyi. Gerwinho da aynısı trabzonspor iki kişi eksik oynuyor yazık günah
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi bir bismillah hangi maça çıktı daha...
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu oynasaTrabzon maçı alırdı. Avcı ile buraya kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR