Abdullah Avcı revizyona gidiyor!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bekleneni veremeyen İsmail Köybaşı ile ilgili yeni bir karar vermeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2021 10:40 GÜNCELLEME 15.09.2021 10:40 Trabzonspor
Abdullah Avcı revizyona gidiyor!
Abdullah Avcı revizyona gidiyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray ile oynanan ve 2-2 biten maçın ardından takımda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor.

Tecrübeli teknik adamın, özellikle sol bekte beklentileri karşılayamayan İsmail Köybaşı'nı kulübeye çekerek sakatlığı bulunan Trondsen'in yokluğunda formayı Bruno Peres'e vermesi bekleniyor. 31 yaşındaki Brezilyalı'nın sol beke geçmesi nedeniyle sağ bekte Serkan Asan'ın oynayacağı öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın çok yoğun maç temposu içerisinden çıkan Hamsik'i de dinlendirebileceği gelen bilgiler arasında... Bu arada Gervinho'nun iyileşmesi durumunda 11'deki yerini alması bekleniyor.

DORUKHAN, KASIMPAŞA MAÇIYLA GERİ DÖNÜYOR

Bu arada ayak bileğindeki ödem ve dizindeki ağrılar nedeniyle henüz Bordo-Mavili formayı giyemeyen Dorukhan Toköz'ün tedavisi tamamlandı.

Sakatlığını atlatan yıldız orta sahanın, ekstra antrenmanlar yaptığı belirtildi. Dorukhan'ın, cumartesi günü ligde oynanacak Kasımpaşa maçında kadroda olması bekleniyor.

5 SEZON SONRA EN İYİ BAŞLANGIÇ

Öte yandan Süper Lig'de oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanıp 1'inde berabere kalan Trabzonspor, beş sezon sonra en iyi başlangıcını yaptı.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Peresi sola aması çok yanlış bu sefer her iki bek de kullanılamaz oluyor, Cornelius hava toplarında çok iyi bari sağ bek çalışsın...
    Cevapla
  • İ.b. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca bal yapmaz.takımı frenliyor.bize zaman kaybettiriyor.korkak oynatıyor.
    Cevapla
  • 05.Bordo-mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşta olmadi ama Trabzon sporda oldu hersey yolunda Abdullah Avcı,dan memmunuz uzun yıllar inşallah Trabzon sporumuzun hocası olarak devam eder.
    Cevapla
  • of61 2 yıl önce Şikayet Et
    maalesef ismail bütün takımın dengesini bozdu.
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    sağ bek peres .niye peresi sola kaydırıuyorsunuz.serkan zaten sağ bekte kötü.Bari U 19 dan bir sol bek oyuncu çıkarün Fbye bak .U19 dan Arda Fatih Muhammet oynuyor.
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avcıyla olmaz kadro iyide ondan Beşiktaşı mahvettti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR