Uğurcan Çakır: İyi bir takım olduğumuzu gösterdik

Trabzonspor'un başaralı file bekçisi Uğurcan Çakır, iyi bir takım olduklarını zor şartlar altında gösterdiklerini belirterek, daha iyi olacaklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2021 13:51 GÜNCELLEME 24.09.2021 13:51 Trabzonspor
Uğurcan Çakır: İyi bir takım olduğumuzu gösterdik
Uğurcan Çakır: İyi bir takım olduğumuzu gösterdik

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor karşısında 10 kişi oynamalarına rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan bordo-mavililerde kaleci Uğurcan Çakır, yaptığı kritik kurtarışlarla maça damgasını vurmuştu. Bordo-mavililerin başarılı kalecisi 8 kez gole geçit vermeyerek kariyerinin en iyi kurtarışlarını yaptığı sezonu yaşarken geride kalan 6 maçta ise yüzde 79.3'le Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalecilerini geride bıraktı.

Eski günlerinin sinyallerini verdi

2020-2021 sezonun sona ermesiyle birlikte transferi en çok konuşulan isimler arasında yer alan Uğurcan Çakır, Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımın başarısız performans ortaya koymasına rağmen 18 kurtarışla turnuvanın en çok kurtarışını yapan isim oldu. Avrupa Şampiyonası'nın ardından transferi gerçekleşmeyen ve performans düşüklüğü yaşayan başarılı eldiven Konyaspor karşısında eski günlerinin sinyalini verdi.

"İyi bir takım olduğumuzu zor şartlarda gösteriyoruz"

Trabzonspor Kaptanı kaleci Uğurcan Çakır, iyi bir takım olduklarını zor şartlarda gösterdiklerini belirterek, yaptığı paylaşımda, "Biz iyi bir takımız ve bunu zor şartlarda da gösteriyoruz. Kazansaydık çok daha mutlu olacaktık. Futbol bir takım oyunu, puanları beraber kazanıp beraber kaybediyoruz. Arkadaşlarımın gayretini kutluyorum. Daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerin itelemesiyle bakalım me kadar daha gideceksiniz
    Cevapla
  • 05.Bordo-mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan kork utanmadan sıkılmadan birde iftira atıyorsun hangi maçi hakemle kazandik iftira atarken biraz düşün saygıli ol terbiyesizlik yapma.
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Kandıramazsın bizi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR