Trabzonspor'dan forvete Bas Dost hamlesi

Spor Toto Süper Lig'in 39 puanlı lideri Trabzonspor devre arası transfer dönemi öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu güçlendirerek sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen bordo-mavililerde golcü harekatı başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2021 20:13 GÜNCELLEME 07.12.2021 20:13 Trabzonspor
Trabzonspor'dan forvete Bas Dost hamlesi
Trabzonspor'dan forvete Bas Dost hamlesi

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibinin 12 puan önünde yer alan Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Jean Evrard Kouassi ile anlaşma sağlayan bordo-mavililer için flaş bir iddia gündeme geldi. 

Belçika basınında yer alan haberde Trabzonspor'un Club Brugge forması giyen Bas Dost için devreye girdiği iddia edildi. Haziran 2022'de sözleşmesi sonra erecek futbolcunun devre arasında da takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu yazıldı. Haberde Trabzonspor'un yanı sıra Hollanda ekibi Feyenoord'un da Bas Dost için devrede olduğu iddia edildi.

Kariyerinde 492 maçta forma giyen Hollandalı golcü 252 gol kaydetti ve 55 asist yaptı. Bas Dost, 18 kez ise Hollanda Milli Takımı formasını terletti.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    gel gel. burada kral olursun
    Cevapla
  • Turgut Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adamı alman liginden tanıyorum. Bence gelse TS çok yararlı olur,yani şöyle düşünelim Cornelius isimli hücum oyuncusundan en az üç kat daha iyi gol yollarında ve gil atmada. Cok iyi bir takviye olur.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yaşa Trabzonspor
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    yanlislikla oldu kusura bakma
    Cevapla
  • Çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bozmayın şı takımın yapısını
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence dnipro nun forveti artem dovbsk alınsa daha iyi olur. Çünkü ts un oyun sistemine uygun. Bas dost koşmayan cornelius un daha becerikli hali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR