Trabzonspor 3 transferin maliyetini açıkladı!

Trabzonspor Kulübü; Kerem Şen, Batuhan Kör ve Taha Altıkardeş ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2022 17:45 GÜNCELLEME 27.01.2022 18:51 Trabzonspor
Trabzonspor 3 transferin maliyetini açıkladı!
Trabzonspor 3 transferin maliyetini açıkladı!

Trabzonspor, Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör'e ödenecek ücretleri açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan 3 ayrı açıklamaya göre, oyuncularla 4,5'er yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.





Batuhan Kör, Taha Altınkardeş ve Kerem Şen'in her birine, 2021-22 futbol sezonu ikinci yarısı için 1 milyon 500 bin lira, 2022-23 futbol sezonu için 3 milyon lira garanti ücret ödeneceği aktarılan açıklamada, sonraki sezonlarda bir önceki sezon aldıkları ücrete (Tüfe+Üfe/2) oranında artış uygulanarak ödeme yapılacağı kaydedildi.




 

Açıklamada, menajerlik hizmet bedeli olarak, sözleşmelerin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolculara ödenecek yıllık ücretin yüzde 10'unun ödeneceği ifade edildi.


Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ, dün Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada ise üç futbolcunun transferi için Bursaspor'la anlaşıldığını açıklanmıştı.

YORUMLAR 5
  • alTaN 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin mantigin ile gidersek Ingiltere,Almanya,Ispanya,Italya gibi ülkeler bizden daha geri yani cünkü senin verdigin paranin 10 katini veriyorlar
    Cevapla
  • doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin gelişmemiş olmasını burdan anlayın hic bir faydası olmayan sporun en basit oyuncusu yillik 1.5 milyon alıyor yilda yüzlerce hastaya hizmet veren doktor maksimum bunun 5 de 1.
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    doğrucu kardeş dünya dan haberin yok bari çaktırma
    Cevapla
  • adm 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuların çok para kazandığı doğru da, bunun ülkenin gelişmesiyle ne alakası var? Gelişmiş ülkelerdeki topçuları kaç para aldığını biliyormusun?
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde bunun ahireti var. Kim işini layıkıyla yapar, kazandığını helal yolda harcar, insanların duasını alırsa kazanır. Yoksa çok para kazanan doktorda var hemde bu futbolcudan bile fazlasını.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR