Bakasetas'tan Trabzonspor itirafı! Beni çok değiştirdi

Trabzonsporlu Bakasetas, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Yunan yıldız, Bordo-Mavili ekibin oyun gelişimine etkisinden bahsetti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 09:57 GÜNCELLEME 30.09.2022 21:36 Trabzonspor
Bakasetas'tan Trabzonspor itirafı! Beni çok değiştirdi
Bakasetas'tan Trabzonspor itirafı! Beni çok değiştirdi

Trabzonspor'un yıldız orta sahası Anastasios Bakasetas, ülke basınına açıklamalarda bulundu. Yunanistan Milli Takımı’nda kaptan olmasının kendisi için önemine dikkat çeken başarılı futbolcu, “Mental anlamda kaptanlıkla birlikte ‘tamamlanmış’ hissettim. Kariyerimin en büyük adımıydı. Ancak hâlâ takım için faydalı bir oyuncu olduğumu göstermek adına uğraşıyorum. Ülkenizi temsil ederken daha farklı düşünmek durumundasınız” diye konuştu. Milli takımdaki üst düzey performansını yorumlayan Bakasetas, “Futbol bir takım oyunu ve bir futbolcu tek başına fark yaratamaz. Takım bana yardımcı olmasa bu performansı gösteremezdim” dedi.

Trabzonspor itirafı

Trabzonspor ’la ilgili konuşan yıldız 10 numara, “Yunanistan’da oynarken de komple bir oyuncu olmaya çalıştım. Başta kanat oyuncusu olarak görülüyordum. Ancak çizgide oynadığımda tam performansını sergileyemiyordum. Trabzonspor’a transfer olduktan sonra tam anlamıyla komple bir oyuncu oldum. Buraya geldiğimden beri düşünce tarzım çok değişti. Trabzonspor’da sorumluluk almak, benim oyun karakterim açısından önemli. Çünkü takımın arkamda olduğunu bilmek bana özgüven sağlıyor” ifadelerini kullandı.

‘Eşleşirsek çok özel olur’

Bakasetas Uluslar Ligi’nde Yunanistan ile Türkiye’nin eşleşebileceğinin hatırlatılması üzerine şöyle devam etti: 

"Bunu düşünmek istemiyorum. Ancak gerçekleşirse çok özel olur, özellikle benim için. Takım arkadaşlarıma karşı oynamak enteresan olur”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR