Dünya Kupası'nda kaçırdığı gol sonrası alay konusu oldu!

Danimarka'nın golcü ismi Andreas Cornelius, Tunus maçında kaçırdığı gol sonrası sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2022 10:35 GÜNCELLEME 24.11.2022 00:33 Trabzonspor
Dünya Kupası'nda kaçırdığı gol sonrası alay konusu oldu!
Dünya Kupası'nda kaçırdığı gol sonrası alay konusu oldu!

2022 Dünya Kupası D Grubu açılış maçında Danimarka ile Tunus 0-0 berabere kalırken sonradan oyuna giren Cornelius'un müsait pozisyonda kaçırdığı gol fırsatı Danimarkalı taraftarlara adeta saç baş yoldurttu.

Maçın 70. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda kale önüne inen topu kafasıyla boş kaleye yollamak isteyen Cornelius, 1 metrelik mesafeden direğe takıldı.

Sosyal medyada gündem oldu!

Cornelius'un kaçırdığı gol pozisyonu sonrası takım arkadaşları da büyük şaşkınlık yaşarken sosyal medyada Trend Topic oldu. 29 yaşındaki forvetin kaçırdığı gole ilişkin binlerce paylaşım yapılırken Danimarkalı taraftarlar "Şaka gibi" yorumu yaptı.

Trabzonspor sezon başında 6 milyon euroya sattı

Trabzonspor'un şampiyonluğunda 17 gol 3 asistlik büyük pay sahibi olan Cornelius, bordo-mavililerde bu sezon ise 7 maçta 3 gol 1 asist kaydetmiş sonrasında da Kopenhag'ın yolunu tutmuştu. Bordo-mavililer Cornelius'un satışından 6 milyon Euro gelir elde etmiş ve Danimarkalı oyuncunun yerini Maxi Gomez ve Umut Bozok ile doldurmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • orhan01 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle kolay altilabilecek yerde degil.seken topa kafa vurmak zor istir.Ayagina denk gelip vuramamis olsaydi tamam belki alay konusu olabilirdi de bu kafa sokma işi o diregin yanindan zor iş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamla dalga geciyon sen nerdesin ? Gidemedin bile
    Cevapla
  • yusuf gökçe 1 yıl önce Şikayet Et
    gözü kapalı vuruş
    Cevapla
  • doğruları konuşan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ne zaman oynayacak?
    Cevapla
  • orhan01 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet a milli takimimiz yerine ampute takimimizi oymatsak belki daha iyi oynardi.Fatih terim sayesinde milli takim giremedi.Ama terim istedigi milyon dolarlari söke söke de aldi utanmadan kizarmadan.Bir de mahkemelik mi ne olmustu.Sen turkiyenin imparator dedigi adamsin,o kadar zenginsin,milli takimda kazandigin maç olmadigi sezon bir de kalkip brn profesyonelim diye milyon dolarlari aliyorsun.Yemisim boyle imparatorlugu.Her sey para olmuş.Milli takim filan hikaye.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye dünya kupasına gidemedi elendi ya
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye artik dunyada ampute futbolda sozsahibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR