Dünyaca ünlü isim Trabzonspor için İstanbul'a geldi!

Trabzonspor'da başkan adayı Ertuğrul Doğan ile Steven Gerrard bugün lüks bir mekanda yemek yedi. Olası bir seçim zaferinde Gerrad'ın, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2023 10:02 GÜNCELLEME 11.03.2023 11:48 Trabzonspor
Dünyaca ünlü isim Trabzonspor için İstanbul'a geldi!
Dünyaca ünlü isim Trabzonspor için İstanbul'a geldi!

25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olağanüstü kongre ile yeni başkanını seçecek Trabzonspor'da yeni başkan ve yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Tüzük gereği söz konusu tarihe kadar bordo-mavili ekipte başkanlık görevinde oturacak olan asbaşkan Ertuğrul Doğan, Karar'ın edindiği bilgiye göre; İngiliz teknik adam Gerrard ile İstanbul'da bir araya gelerek anlaşma zemini aradı.

KARAR'ın özel haberine göre, Ertuğrul Doğan sürpriz bir hamleye imza atarak son olarak İngiliz ekibi Aston Villa'yı çalıştıran İngiliz teknik adam Steven Gerrard ile dün öğlen saatlerinde Zorlu'da bir araya geldi.

42 yaşındaki teknik adam Ertuğrul Doğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Doğan ile birlikte Etiler'deki lüks bir restaurantta yemek yedi. Doğan'ın kongreden zaferle ayrılması halinde takımı İngiliz teknik adama emanet etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

KAYNAK : KARAR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 84 TÜMÜ
  • M.ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Reklam çekimleri için İstanbul'a geldi .. Trabzonspor ile ilgisi bulunmuyor . Konuşmuş olduğunu söylenen başkan adayı yurt dışında bulunuyordu aynı anda İstanbul'da görüşme nasıl yapmış ?
    Cevapla
  • Cepni 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli tek direktörden yanayım yinede hayırlısı
    Cevapla
  • Mehmet Gôrgûn. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci hocanin Trabzonsporda zaman kaybi ve boşa gidecek paradan başka hiç bir faydasi yoktur.
    Cevapla
  • Lazepe 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu ölen ünlüydü şimdi ünsüz
    Cevapla
  • Ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş adam.Trabzonda yabancı çalıştırıcı armut toplar.Cay fındıkta toplayabilir.Hamsi de yer.Hayranligi bırakınca öze kendinize gelin gideni çok çok arayacaksınız.Benden demesi zamana yazık olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR