Trabzonspor'da ayrılacak 5 isim belli oldu!

Trabzonspor sezon sonu kadroda revizyona gidecek. 5 isimle yollarını planlayan bordo mavililerde bütçede de rahatlama sağlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2023 11:31 GÜNCELLEME 20.03.2023 11:31 Trabzonspor
Trabzonspor'da ayrılacak 5 isim belli oldu!
Trabzonspor'da ayrılacak 5 isim belli oldu!

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da başkan Ahmet ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı istifa etmişti.

Fırtına'da sezon sonunda yaprak dökümü var. Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre, Marek Hamsik'in futbolu bırakması bekleniyor.

Kiralık kontratı bitecek olan Lazar Markovic, Jean Gbamin, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar da kulüplerin geri dönecek. Böyle Karadeniz ekibi için ciddi bir kasa kolaylığı olacak.

Toplamda 5.5 milyon euro'luk bir boşluk oluşacak. Bu da yeni yapılacak transferlerde kullanılacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    avcı ve ertuğrul el ele klübün içine ettiler , şampiyon olunca avcıya teşekkür edip gönderecekti ahmet başkan .. adamlar hem sportif olarak hem ekonomik olarak dibe vvurdurdu trabzonu ...
    Cevapla
  • Izzet Uzun 1 yıl önce Şikayet Et
    Lazar Markoviç iyi futbolcu. Kulüpte kalabilirse iyi olur. Diğerleri vasat futbolcu. ikinci ligde bulunur aynıları.
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Enis bardhininde gönderilmesi lazım Trabzonspor'un kendi kaynaklarından daha fazla futbolcu yetiştirmesi lazım altyapıya önem verilmeli. Bugünkü haliyle kulüpler ne ekonomik olarak düze çıkabilir ne de sportif anlamda istenilen başarıları yakalayabilir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Almadan önce aklınız neredeydi. Kulüp tarihinin en borçlu dönemi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR