Trabzonspor'da hasret 8 aya yükseldi

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, son derbi galibiyetini 24 Aralık 2022 tarihinde Fenerbahçe karşısında aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2023 18:20 GÜNCELLEME 20.08.2023 18:20 Trabzonspor
Trabzonspor'da hasret 8 aya yükseldi
Trabzonspor'da hasret 8 aya yükseldi

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, son derbi galibiyetini 24 Aralık 2022 tarihinde Fenerbahçe karşısında aldı.

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan Trabzonspor, umutlarla gittiği Galatasaray deplasmanından puansız ayrıldı. Bordo-mavili takım, kalesinde 2 gol görürken rakibine karşılık veremedi.

Sahadan hüsranla ayrılan Karadeniz ekibi, İstanbul takımlarına karşı oynadığı son 4 derbi maçını da kaybetmiş oldu.

4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik

Trabzonspor, 8 ay önce oynadığı Fenerbahçe maçında aldığı galibiyet sonrasında çıktığı 4 derbi maçından 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı.

Dün akşam Galatasaray'a 2-0 mağlup olan bordo mavililer, geçen sezon Nenad Bjelica yönetiminde Fenerbahçe'yle oynanan maçı da 3-1'lik skorla kaybetmişti.

Son derbi galibiyeti 2022'de

Yine önceki sezonda İhsan Derelioğlu yönetiminde Beşiktaş müsabakasından golsüz ayrılan Karadeniz ekibi, geçen sezon Galatasaray'a karşı Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı maçtan da 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Son derbi galibiyetini 24 Aralık 2022'de evinde oynadığı Fenerbahçe maçında alan bordo mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde bu müsabakadan 2-0'lık skorla ayrılmıştı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kuş Beyinli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu ekonomik şartlar da ,TS'nin 3 büyüklerle başetmesi zor. Kaldıki bu kafayla, ekonomik olarak 3 büyüklerde batar gibi. TS özüne dönmeli, Fatih Tekke gibi kendinden birileri gelmeli, yetiştirip satmalı. Ama taraftarı da yalnız bırakmamalı. Başka kurtuluş yok.
    Cevapla
  • Antepli 8 ay önce Şikayet Et
    Derni aynı şehrin garklı ili takımları arasında oynanan maça denir! İstanbul- Trabzon?? Ne derbisi Allah aşkına
    Cevapla
  • Efe 8 ay önce Şikayet Et
    5 haftaya önce teknik direktörü stajer sonra Yönetim gider. Trabzonspor u Avcı kanser etti gitti. Takım da ruh yok adalet yok. Futbol yok Avrupa nın çöplerini topluyorsunuz. Abdülkadir Ömür 3.lig topçusu torpille 1 yıldır oynuyor. Yuhh diyorum.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    beş para etmiyor gelmesin zaten..bu sene Beşiktaş'ın scaout ekibinin ne kadar işe yaramaz olduğunu gördük ,aldığımız oyuncular Anadolu takımı ayarında ve alınacağı öne sürülen oyuncularda leş
    Cevapla
  • kartal 8 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor için bu günler iyi günler bu sezon küme düşmemek için oynayacaklar yazk valla yazıkk
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR