Trabzonspor'a Pepe'den kötü haber!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Nicolas Pepe'nin sahalara ne zaman döneceği hakkında açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2023 15:52 GÜNCELLEME 24.09.2023 16:22 Trabzonspor
Trabzonspor'a Pepe'den kötü haber!
Trabzonspor'a Pepe'den kötü haber!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'la yapacakları maça iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gazetecilere, hafta boyunca takım olarak gayet iyi çalıştıklarını, hafif rahatsızlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Paul Onuachu'nun durumunun iyi olduğunu ve takımla çalıştıklarını belirtti.

Hatayspor maçının zor olacağına işaret eden Hırvat teknik adam, "İlk beş maça baktığınızda kalitesini, neler yapabileceğini gösteren zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Ama bizim odak noktamız kendimiz. Neyi nasıl yapabileceğimizi, bunları nasıl yapmamız gerektiği. Yüzde 100 hazır durumdayız şu anda. Eğer kendi yüzde yüzümüzü verebilirsek diğer maçlar gibi iyi bir sonuçla atlatabileceğimizi düşünüyoruz." diye konuştu.

"PEPE MİLLİ ARAYA KADAR YOK!"

Bjelica, takımdan ayrı çalışan Nicolas Pepe'nin durumuyla ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

"Ufak bir sakatlığı olmuştu. O sakatlığının tedavisi devam ediyor ve çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki hafta bireysel programına başlamış olacak. Eski takımı Arsenal ile çok fazla takım antrenmanı yapamamıştı ve bireysel çalışmalarını sürdürmüştü. Şimdi onu hazırlayabilmek ve kendi seviyesini gösterebilmesi için doğru zamanı bekliyoruz. Tam olarak hazır olabilmesi için zamana ihtiyacı var. Tahminimiz önümüzdeki milli maç arası sonrasında bizimle olacak diye düşünüyoruz."

Joaquin Fernandez'in de sakatlığını büyük ölçüde atlattığını aktaran Bjelica, orta saha oyuncusunun haftaya takımla çalışmalara katılacağını kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • kkk 7 ay önce Şikayet Et
    oynamayan adana beye para veriyorsunuz
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Transfer çalımı be yaa
    Cevapla
  • Ömer 7 ay önce Şikayet Et
    Fernandez orta saha oyuncusu mu? Takımdan haberiniz yok
    Cevapla
  • Akif 7 ay önce Şikayet Et
    İcardide çok geç başlamıştı lige en azından bunun mantıklı bı sebebi var. Böyle oyuncular risk edilmez hazır olana kadar beklemesi en doğrusu
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Ama pepe 1 yıl tırabzonda
    Cevapla
  • Mehmet Tekke 7 ay önce Şikayet Et
    Rezalet
    Cevapla
  • Erdal 7 ay önce Şikayet Et
    Lan ne rezaleti boş boş yorum yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR