Wout Weghorst sesleri! Süper Lig'in devi harakete geçti

Trabzonspor'da gelecek sezon transfer çalışmaları için gündeme sürpriz bir isim geldi. Bordo-mavililer daha önce Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst için harekete geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2024 14:53 GÜNCELLEME 31.03.2024 12:10 Trabzonspor
Wout Weghorst sesleri! Süper Lig'in devi harakete geçti
Wout Weghorst sesleri! Süper Lig'in devi harakete geçti

Kiralık olan Onuachu'nun kalması kolay gözükmüyor. Çünkü Southampton'ın, bonservis bedeli olarak 10 milyon euro'nun üzerinde bir beklentisi var. Fırtına'da golcü arayışları çoktan başladı. Chaves'te forma giyen İspanyol Hector Hernandez, Karlsruhe'de oynayan Gürcistanlı Budu Zivzivadze izleniyor. Ama Abdullah Avcı'nın gönlündeki aslan ise tanıdık bir isim: Wout Weghorst. Beşiktaş'ın geçen sezon Burnley'den kiraladığı 31 yaşındaki yıldız, Dünya Kupası'nın ardından Manchester United'dan gelen teklifi geri çevirmemiş ve Premier Lig devinin yolunu tutmuştu. Ancak Kırmızı Şeytanlar'da çok tutunamayan Hollandalı golcü, lig bitimiyle Burnley'e dönmüş ve sonrasında bu kez Hoffenheim'a kiralanmıştı.

BİR SENESİ KALDI

Beşıktaş'ta yarım sezon geçiren Wout Weghorst, Süper Lig'de çıktığı 16 maçta 8 gol, 4 asistlik skor katkısıyla dikkat çekmişti. Beşiktaş'tan apar topar Manchester United'a transfer olan Weghorst, Premier Lig devinde kendisini kanıtlayamadı. 2023'ün ocak ayında Kırmızı Şeytanlar'a katılan Hollandalı santrfor, United ile toplamda 31 maça çıktı. Weghorst, söz konusu 31 karşılaşmada iki gol atıp üç asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, Premier Lig'de gol ile tanışamadan Burnley'ye geri döndü. Weghorst, yaz transfer döneminde Hoffenheim'a kiralandı. Alman temsilcisi Weghorst'u kiralamak için Burnley'ye 1.5 milyon euro ödemişti. İngiliz kulübüyle 1 yıl kontratı bulunan 31 yaşındaki Weghorst için tüm kozlar oynanacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • ‏KAHRAMAN 1 ay önce Şikayet Et
    Şaka bir yana karadeniz mert bilirdik öyle sakambac maske galan yakişmaz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 ay önce Şikayet Et
    Kahraman; Riv riv yapma da ....
    Cevapla
  • Önemsiz Karakter 1 ay önce Şikayet Et
    Destan ı oynatsınlar boş işlerle uğraşmasınlar.
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 ay önce Şikayet Et
    Ben şuan izliyorum, adam Hoffenheimde Ozan Kabak ile banko oynuyor. Ve almanyada lider takima karşı deplasmanda öndeler. Keşke gelebilse TR ye
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 1 ay önce Şikayet Et
    Gelirken maske tak da gel
    Cevapla
  • Yurttas 1 ay önce Şikayet Et
    Biz maske düşürürüz anladın sen Forever TS!
    Cevapla
  • Arif 6161 1 ay önce Şikayet Et
    Niye sahada ahlaksız hareket yapan sarı lacivertliler mi var
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Almanyada çok izledim onu. Trabzonspora faydali olacaktir. Trezeguet ile kiyaslarsan, evet onun gibi at gibi koşmaz. Ama gol fırsatı gelincede atar affetmez. Bence iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR