Trabzonspor'dan olaylı maçla ilgili yeni açıklama

Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylara ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 17:39 GÜNCELLEME 22.04.2024 17:39 Trabzonspor
Trabzonspor'dan olaylı maçla ilgili yeni açıklama
Trabzonspor'dan olaylı maçla ilgili yeni açıklama

Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Trabzonspor, Fenerbahçeli futbolcular için taraftarlarının yaptığı şikayetlerin işleme alınmadığı belirtilerek, tepki gösterdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle:

"HUKUKEN VE VİCDANEN KAFALARDA SORU İŞARETLERİ OLMUŞTUR"
 
17 Mart 2024 tarihinde oynadığımız Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darp edilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Resmi sitemizden 3 Nisan 2024 tarihinde Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na hitaben yapılan açıklamalara bugüne kadar cevap verilmediği gibi; taraftarlarımızca yapılan şikayet başvurularının da henüz işleme alınmadığını öğrendik. Şüpheli olarak dosyada işlem görmesi gereken bir kısım Fenerbahçeli futbolcular ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün misafirleri hakkında bu zamana kadar işlem yapılmamış olması hem hukuken hem de vicdanen kafalarda soru işaretleri oluşturmuştur.

"ÇAĞRIMIZI YİNELİYORUZ"
 
Bu zamana kadar sesimizin yüksek sesle çıkmamış olması devletimizin kurumlarına olan saygımızdandır. Ancak buradan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adalet Bakanlığı’na tekraren sormak istiyoruz; 1- Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet dosyalarına ilişkin süreci 35 gündür neden başlatmadı? 2- Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak? 3- Haklarında suç duyurusu bulunan özellikle yabancı oyuncular ilerleyen zamanlarda yargılama sürecine dahil edilmeden ülkeyi terk ederlerse bunun sorumluluğunu ve meydana gelebilecek maddi/manevi zararları kim üstlenecek? Geç gelen adaletin adalet olmadığını önemle hatırlatarak ülkemizde hiçbir hukuki işleme maruz kalmadan elini kolunu sallayarak gezen futbolcular ve kulüp misafirlerinin bir an evvel adalet önünde hesap vermeleri için çağrımızı yineliyoruz.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    gs sizi sopalarken iyi fb ye gelince kötü yatın kalkın bu tff ye dua edin yoksa çoktan alt lige atılmıştınız.
    Cevapla
  • Orhan 1 hafta önce Şikayet Et
    Ona ne senin ne de bir başkasının gücü yetmez.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAHIN sopası yok anca böyle puan kaybedeceksin fb
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Adalet olsa o taraftarlar ceza evinden çıkmazdı maalesef adalet yok
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Adalet bakanı Ali Koç, o söylerse uyguluyorlar. Para her kanunu bertaraf eder.
    Cevapla
  • Hasan 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir ülkede adalet yok olduysa o ülke çökmeye meyillidir. Adaleti isteyen kim olursa olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR