Trabzonspor Başkanı açıkladı! "140 milyon euroyu buldu"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 11:16 GÜNCELLEME 30.04.2024 11:16 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı açıkladı! "140 milyon euroyu buldu"
Trabzonspor Başkanı açıkladı! "140 milyon euroyu buldu"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şöyle:

"Bugün Trabzon için önemli bir gün. Bugün 30 Nisan. 8. şampiyonluğumuzun yıl dönümü. 8. şampiyonluğu tekrar kutluyorum.

Trabzonspor camiası bir arada olduğu müddetçe aşamayacağı hiçbir engel yok. Trabzonspor, şampiyonlukları gelenek haline getirmek istiyorsa her zaman bir arada olmak zorunda. Hocamızla olan birlikteliğimiz gibi camiamız bir olmalı. Eski yöneticileriyle, başkanlarıyla bir olmak zorunda. Ancak, bu şekilde şampiyonlukları gelenek haline getirebiliriz. Trabzonspor camiasının boğaza bayrak asmayı sürekli hale getirmesi lazım. Bunun için de birlikte olması lazım.

TRANSFER SÖZLERİ

Hocamızla beraber 3-4 aydır transfer sürecini yürütüyoruz. 2 izleme ekibi ayrı ayrı değerlendirmeler yapıyor. Biz ekonomik durumları değerlendiriyoruz. Bugüne kadar anlaştığımız oyuncular var, hocamızın da onayıyla.

MADDİ SORUNLAR

1 yıl, 1 aydır başkanım. Ödenen para bu süreçte 140 milyon euroyu buldu. Buna rağmen borcumuz 4 milyar seviyesinde. Ya bunlar ödenemeseydi ne olacaktı? Trabzonspor camiasının bunlara hazır olması lazım. Ekonomik sorunlardan bir şekilde çıkmamız lazım.

"BORCU KAPATMAYA TALİBİM"

Zamana, desteğe iyi ihtiyacımız var. Benim maddi desteğe ihtiyacım yok, Trabzonspor camiası manevi destek vermeli. Tabii ki transfer konuşacağız. Bu bir şov oyunu. Ben bu borcu kapatmaya talibim. Ben bu borcu kapatabilirsem çocuklarıma büyük bir gururla 'başka bir şey başardım' diyebilirim.

TFF'DEKİ SEÇİME DAİR

Trabzonspor daha hiçbir kulüp bu konuları konuşmazken TFF'yi istifaya davet etti. Bu işi yapabildiklerini düşünmüyoruz, hala aynı yerdeyiz."

Abdullah Avcı'nın açıklamaları:

"Başkanım, biz aslında 3 seneyi bitirdik. Finansal durumla başkan ilgileniyor. Ben de teknik tarafıyla ilgileniyorum. Trabzonspor'un sürdürülebilir başarılı olması lazım finansal ve teknik olarak bir dünya markası olabilir nitelikte. Bu coğrafyaya doğru yatırımlar yapılması gerekiyor. Biz 2.5 senedir akademisiyle, yukarısıyla çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor her zaman yarışmak durumundadır. Bunu yapmak için teknik ve finansal olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz. Başkanın bana koşulsuz desteği, yarattığı ortam Trabzonspor için daha fazla yaratmayı sağlıyor."

- Şampiyon takım 100 puanı geçecek gibi duruyor. Trabzonspor gelecek sezon bu puanları yakalayabilir mi?

"Çok sağlıklı bulmuyorum puan skalasını. Önümüzdeki senelerde böyle yüksek puan skalasının olacağını düşünmüyorum. Şampiyonluğu herkes istiyor ama sürdürülebilir olmak, yarışmak... Bazen 1, bazen 2 olursunuz ama Trabzonspor her zaman yarışın içinde olmalı. Bu oyun artık organizasyon oyunu. Sağlıklı ortama yetenekli oyuncu dahil edersen yarışırsın. Sadece önümüzdeki sezon değil, Trabzonspor'da uzun vadeli planları doğru yapmak gerek. 16-17 takımı geçmek de bir başarıdır, oyuncu kazandırmak, oyunu geliştirmek de bir başarıdır. Trabzonspor bunu senelerdir gerçekleştirmiş, dalgalanma yaşamadan sürekli başarılı olması için çalışıyoruz.

"TECRÜBELİ, GENÇ, YATIRIM TRANSFERLERİ OLACAK"

Yoğun maçlara hazırlanırken, bir yandan yoğun bir şekilde transfer çalışmaları yapıyoruz. Whatsapp'tan, facetime'dan görüntülü görüşmeler yapıyoruz. Amacımız Trabzonspor'u anlatmak. Avrupa'daki herkes Trabzonspor'u çok iyi biliyor. Hedeflerimizi, organizasyonumuzu anlatıyoruz. Çok net geri bildirimler alıyoruz. Tecrübeli, genç, yatırım transferler olacak. Oyun felsefesi oturuyor. Daha hızlı ve agresif takım oluşturmaya çalışıyoruz.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Efe 2 hafta önce Şikayet Et
    Başkan Abdullah Avcı ile olmaz aldanmayın kişisel skorlara.
    Cevapla
  • şampiyonfenerbahçe 2 hafta önce Şikayet Et
    kupayla fotograf cektirseydin keşke...kupa fenerbahçenin müzesinde..bekliyorlar seni ...ayrıca senin para aramana gerek yokki devlete başvur onlar halleder.bilmiyosan faruk özak abine sor nasıl paraları trabzona akıttığını ..öğretsin sana...
    Cevapla
  • Trabzon’lu 2 hafta önce Şikayet Et
    Pabucumun şampiyonu Fener. Boşboş yorum yapmışsın, utanmadan yayınlamış editör. Yazık size. Bu Fener sevdası ne kadar büyük sizde arkadaş. Her haltı yayınlar olmuşsunuz. Kinden korkuyor sunuz???
    Cevapla
  • kaysooo 2 hafta önce Şikayet Et
    yildönümünde FB Müzesine Gelin de Kupaya bakin.Hayali sampiyon .Fetö kumpasi ile kendini sampiyon sanan zavalilar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR