Trabzonspor'a Trezeguet'ten kötü haber!

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Mahmoud Trezeguet'nin sağ alt adalesinde yaralanma tespit edildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 17:42 GÜNCELLEME 05.05.2024 17:42 Trabzonspor
Trabzonspor'a Trezeguet'ten kötü haber!
Trabzonspor'a Trezeguet'ten kötü haber!

Beşir, yaptığı yazılı açıklamada, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Yılport Samsunspor ile oynanan karşılaşmada Trezeguet'nin ağrı hissederek oyundan çıktığını anımsattı.

Mısırlı futbolcunun sağlık durumuyla ilgili Beşir, "Muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ alt adalesinde (gastrosoleus kas grubu) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • zamliy 1 hafta önce Şikayet Et
    TS revire dönmüş o nedenle istikrarlı iskelet kuramadılar o yüzden inişli çıkışlı maç oynuyorlar doğruya doğru eğriye eğri
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR