Trabzonspor'un elinde büyük bir koz var: Onuachu için yeni hamle

Trabzonspor, kiralık sözleşmesi sona eren Paul Onuachu'yu elden kaçırmamak için tüm kozlarını oynuyor. Futbolcunun da Trabzonspor'a gelmek istemesi bordo-mavililerin bu transferde elini güçlendiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2024 10:38 GÜNCELLEME 11.06.2024 10:38 Trabzonspor
Trabzonspor'un elinde büyük bir koz var: Onuachu için yeni hamle
Trabzonspor'un elinde büyük bir koz var: Onuachu için yeni hamle

Geride bıraktığımız sezona golleriyle damga vuran Paul Onuachu'nun kiralık sözleşmesi sona erdi.

Sezonun bitmesiyle Southampton'a dönen Nijeryalı golcüyü yeniden kiralamak için Trabzonspor'un çabası sürüyor. Bordo-mavililer, Southampton'a yaptığı kiralama teklifinde güncellemeye gitti.

Fanatik'te yer alan habere göre Trabzonspor, İngiliz ekibine zorunlu satın alma opsiyonu ve takas gibi formülleri de içeren yeni bir teklifte bulundu.

Trabzonspor'un en büyük kozu olarak ise Onuachu'nun bordo-mavililerde kalmak istemesi gösteriliyor. Öte yandan maaşına zam isteyen Onuachu'nun da bu talebinin kabul edileceği belirtildi.

Onuachu geçen sezon Trabzonspor formasını 26 maçta giydi. Nijeryalı santrfor bu karşılaşmalarda 17 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • maho 1 ay önce Şikayet Et
    federasyon Galatasaray'ı resmen şampiyon yaptı Paul Onuachu her maçta adama dünyanın tekmesini atıyorlar yandaş federasyonun hakemleri yanlı maç yönetiyor
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    İyi oyuncu ama ağır takım oyunu zayıf , ısrar edilmemeli daha iyi daha çabuk teknik oyuncu bulunmalı , bunlarla zirveye oynayamazsın .
    Cevapla
  • Kut 1 ay önce Şikayet Et
    Adam gol atıyor mu atıyor gerisinin ne önemi var
    Cevapla
  • yaaaaa 1 ay önce Şikayet Et
    dayı sen maçlariı izliyon mu ?
    Cevapla
  • Küçük Usta 1 ay önce Şikayet Et
    Tenekeler gönderilsin. Paralar bu adama verilsin.
    Cevapla
  • beykaya 1 ay önce Şikayet Et
    Bu futbolcunun isi halledilebilir, Uluslar kupasi ve de en onemlisi sakatlik durumu olmaz ise TS ust siralara oynar!!Aksi haldesini dusunmek bile urpertici!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR