Onuachu transferinde pazarlıklar kızıştı

Trabzonspor geçtiğimiz sezon bordo-mavili forma altında başarılı bir performans sergileyen Paul Onuachu'nun transferinde en ciddi kulüp olarak girişimlerini sürdürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2024 10:36 GÜNCELLEME 08.07.2024 10:36 Trabzonspor
Onuachu transferinde pazarlıklar kızıştı
Onuachu transferinde pazarlıklar kızıştı

Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak için yapılan girişimlerden istediği sonucu alamayan Fırtına, yeni bir öneriyi gündeme getirdi. Southampton'a kalıcı transferi içeren teklif yapıldı. İngiliz ekibi, ilk kiralama teklifini reddetmişti. Ancak Onuachu'nun tapusunu almayı içeren teklifi değerlendirecekler.



PAZARLIKLARLA FİYATI AŞAĞI DÜŞÜYOR

Onuachu'nun transfer ücreti başlangıçta Southampton tarafından 15 milyon euro olarak belirlenmişti, ancak bu rakam Trabzonspor için yüksek olarak kabul edildi. Daha sonra ise yapılan görüşmelerde bu rakamın daha aşağı seviyelere çekildiği ancak bordo-mavililerin hala pazarlıklarla bu rakamı düşürmek istediği öğrenildi. Ayrıca Onuachu, kulüp yetkilileriyle sürekli iletişimde. 30 yaşındaki forvet, son durum hakkında bilgi alıyor. Southamptan'a Trabzonspor'a gitme konusundaki arzusunu sıklıkla vurguluyor. Artık transferde anlaşılmasını bekliyor.

Geçen sezon formasını giydiği Trabzonspor'da 25 maça çıkan Paul Onuachu, 17 kez gol sevinci yaşadı. Nijeryalı, ayrıca 4 asist yapmayı başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • KKk 2 ay önce Şikayet Et
    HOLLANDALI WEBOSU alınnnnnn !!!
    Cevapla
  • diger 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adama 6 7 m çok rahat verilir. 5 yıl trabzonun forvet sorunu çözülür
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor bu oyuncuyu ne pahasına olursa olsun alması lazım çünkü rekabet etmek istiyor isek kuvvetli forvet şart
    Cevapla
  • Tosya 2 ay önce Şikayet Et
    Kiralık futbolcuya karşıyım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR