Okay Yokuşlu imza için Trabzon'da!

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı milli futbolcu Okay Yokuşlu, Bordo-Mavili takıma imza atmak için Trabzon'a geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2024 00:46 GÜNCELLEME 31.07.2024 00:48 Trabzonspor
Okay Yokuşlu imza için Trabzon'da!
Okay Yokuşlu imza için Trabzon'da!

Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu gece 00:30'da Trabzon'da geldi. Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Tekrar bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım. En çok stattaki atmosferi özledim. Güçlü bir kadromuz var ve bu durumun takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum. Ligde ve özellikle Avrupa'da başarılar yakalayabilecek bir takım olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

1.6 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENECEK

Öte yandan Okay Yokuşlu ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu aktarıldı. Trabzonspor, Okay Yokuşlu için West Bromwich Albion'a 1.6 milyon euro'luk ödeme yapacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • neco 1 ay önce Şikayet Et
    türk kulupleri avrupaya giden futbolcuları neden geri alıyorsunuz.bırakın avrupada oynasın, kendiniz yetiştirin alt yapıdan, görüyoruz avruda oynayıp gelen futbolcular ilk 11 oynayan var mı, avrupaya gönderip geri aldığınız futbolculardan ne fayda görüyorsunuz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Okay iyi oyuncu idi, gitti, bitti, geldi. Ne diyelim, hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • Volkan 1 ay önce Şikayet Et
    İyi transfer
    Cevapla
  • son osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    HOŞGELDİN OKAY KARDEŞ,im
    Cevapla
  • Serdar 1 ay önce Şikayet Et
    Okay gibi sıradan topçu dolu takım, Hacıosmanoğlu dönemindeki gibi bir ton sıradan futbolcu aldık ve sıradan futbolcularla şampiyon olunamayacağını birçok Trabzonspor taraftarı seneye idrak edecek, elden çıkarmak için uğraşacağız seneye... yazıl bu takıma... avcı ile bu iş olmayacak... Ara dönemde Şenol Güneş gelir, o da 10 transfer yaptırır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR