Uğurcan Çakır'dan transfer cevabı!

Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, Ruzomberok maçına hazır olduklarını ve galibiyetle turu geçmek istediklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2024 18:21 GÜNCELLEME 31.07.2024 18:21 Trabzonspor
Uğurcan Çakır'dan transfer cevabı!
Uğurcan Çakır'dan transfer cevabı!

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda yarın Ruzomberok'u konuk edecek Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ruzomberok eşleşmesiyle ilgili Uğurcan Çakır, "İlk maçtan avantajlı skorla dönüyoruz. İlk maç olması nedeniyle bir form durumu var. İstediğimiz oyunu sergileyemedik ama avantajla döndük. İlk maçlar zor oluyor. İkinci maç için çalıştık, rakibimize hazırız. Galibiyetle ayrılıp turu geçmek istiyoruz." dedi.

Uğurcan Çakır sözlerini şöyle sürdürdü, "Avrupa Şampiyonası'nda 40-45 gün geçirdim milli takımımızla. Orada iyi bir turnuva geçirdik. Milli takımda oynayıp oynamamak çok önemli değil. Ülke bayrağını temsil ediyoruz. 8 günlük bir tatilim vardı. Fit kalıp takımıma en iyi şekilde katılmak istiyordum. Benim ve takımımız için güzel bir gündü ilk maç. Çok çalışıp bu performansımı sürdürmek istiyorum."

Transferle ilgili soruya Uğurcan Çakır şu yanıtı verdi, "Her sezon transferle anılıyor ismim. Hayırlısı diyelim. Yüzde 100'ümle burada çalışacağım. Teklif gelirse değerlendireceğiz. Gidip gitmemek çok önemli değil. İşime odaklandım ve onu yapacağım."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Gaziantep27 1 ay önce Şikayet Et
    Bence Orhan hakli konuşmuş. Göz var hizan var
    Cevapla
  • alpi 1 ay önce Şikayet Et
    Orhan tam bir bozguncusun yazık sana...
    Cevapla
  • ORHAN 1 ay önce Şikayet Et
    Sözleşmesi bitmeye yakın pazarlıkta menajeri iyi çalışıyor. Avrupada istemeyen takım kalmıyor ama her yıl aynı yerde. Bu yıl GS maçında yine elini çekip gol yer mi acaba ? Golden sonra ne güzel gülüyordu.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR