Trabzonspor, Onuachu'dan vazgeçmiyor

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Paul Onuachu'nun bonservisini almak istiyor. Bordo-mavililer Southampton'a bir teklif daha yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2024 11:07 GÜNCELLEME 13.08.2024 11:14 Trabzonspor
Trabzonspor, Onuachu'dan vazgeçmiyor
Trabzonspor, Onuachu'dan vazgeçmiyor

Süper Lig'e Sivasspor beraberliğiyle başlayan ve Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında perşembe günü Rapid Wien'le karşılaşacak Trabzonspor'da gündem forvet transferi.

Onuachu içib bir teklif daha yapılacak

Transfer döneminde hücum hattını Cihan Çanak, Denis Draguş ve Anthony Nwakaeme ile güçlendiren bordo-mavililer santrfor transferinde Paul Onuachu için bir teklif daha yapacak.

Weghorst'la anlaşma sağlanamadı

Sabah gazetesinde yer alan haberde Wout Weghorst için Burnley ile anlaşma sağlanamadığı, Onuachu için yeni bir hamle yapılacağı belirtildi.

Southampton 7 milyon Euro'luk teklifi reddetti

Haberde Trabzonspor'un 2 milyon eurosu bonus olmak üzere 7 milyon euroluk bir bonservis önerdiği ancak bu teklifin Southampton tarafından reddedildiği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giye Paul Onuachu'nun Southampton'ın yeni sezon planlamasında yer almadığı aktarıldı.

Trabzonspor formasıyla geçtiğimiz sezon Paul Onuachu 25 maçta süre aldı. Onuachu, bu maçlarda 17 gol ve 4 asist kaydetti.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Leblebici 1 ay önce Şikayet Et
    Mendi,Barti, Umut Güneş,Umut Bozok postalansın. Avcı, Mendyi çok seviyorsa evinde misafir etsin. Ve Enis Destan ile Gomez oynatılsın. Avcı nın oyuncağı değil Trabzonspor. Gomez leblebi gibi gol atar bu takımda.
    Cevapla
  • zeytin peynir 1 ay önce Şikayet Et
    ben yıllardır avcı yi savunuyorum ama belli ki hücum futbolu oynaytmayi beceremiyor. kadromuz yetersiz değil. yani bir yerde bir organizasyon sorunu var. avcı bir şekilde hep yukarıda kalmayı beceriyor ama oyun hiçbir zaman tatmin etmiyor.
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Derhal alınmalı yoksa Trabzonspor un geleceği karanlık
    Cevapla
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Bilinmis bor oyuncu parada pintilik olmaz.
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ne idugu belirsiz futbolculara vereceginiz parayi Onachu'ya verin, cok daha isabet kaydetmis olursunuz!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR