Şenol Güneş imza için Trabzon'da!

Trabzonspor ile anlaşmaya varan teknik direktör Şenol Güneş, bordo-mavili kulübe imza atmak için şehre geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2024 19:07 GÜNCELLEME 04.09.2024 23:01 Trabzonspor
Şenol Güneş imza için Trabzon'da!
Şenol Güneş imza için Trabzon'da!

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, kulüp efsanesi Şenol Güneş ile prensipte anlaştı. Tecrübeli teknik direktör, bordo mavili kulübe imza atmak için Trabzon'a gitti.

Şenol Güneş havallimanında basın görevlilerine açıklama yaptı. Ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Güneş, "Trabzon'a yeni gelmiyorum ama değişik duygularla gelmiş oluyorum. Bir görev için geldim. Trabzonspor, benden önce Abdullah Hoca ile başarılı işler yaptı. Son maça İhsan Hoca çıktı. Yeni bir dönem başlayacak. Yönetim kurulu ve başkan, benimle görüşmek istedi, 'gel' dediler, geldim. Durum değerlendirmesi yapacağız. Tanıdığım bir şehir. Zor bir dönem, o travmaları atlatıp, yeni bir takım yaparak, iyi bir takım görmek istiyoruz. İnşallah en güzeli olacaktır." dedi.

"Sözle ifade etmek doğru değil ama yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum" diyen Şenol Güneş, "Heyecanım gençliğimdeki gibi değil. Duyguların mantıkla birleşeceği bir dönem yaşıyoruz. Umarım benden beklediklerini verebilirim. Onu yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Mikail 2 hafta önce Şikayet Et
    Şenol hoca tartışılacak bir hoca değil, ve Trabzon için hiç değil, ne yönetimde ne taraftarda onun kadar Trabzonlu yoktur iyi hocamı evet ama sahaya o çıkmıyor verdiğin kadro ne ise onu alırsın
    Cevapla
  • Diyarbakır 2 hafta önce Şikayet Et
    Şenol Güneş istifa.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Çimşir daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Yeter be macbaşı pirimi verin yenilgiye para yok beraberlik %50 galibiyet %100
    Cevapla
  • temel 2 hafta önce Şikayet Et
    yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum demiş şenol hoca tabiiki diyecek şimdiden 5-6 maç sonra gönderilirken alacağı milyon euro lar gözünün önüne geliyordur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR