Trabzonspor, ırkçı paylaşımlar için harekete geçti

Trabzonspor, Beşiktaş derbisi sonrası sosyal medyada Simon Banza'ya yönelik yapılan ırkçı paylaşımlara tepki gösterdi. Bordo-Mavililer söz konusu paylaşımlarla ilgili hukuksal adımların atıldığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 09:36 GÜNCELLEME 16.09.2024 09:57 Trabzonspor
Trabzonspor, ırkçı paylaşımlar için harekete geçti
Trabzonspor, ırkçı paylaşımlar için harekete geçti

Trabzonspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Beşiktaş ile oynanan maç sonrası futbolcu Simon Banza'ya yönelik sosyal medya üzerinden yapılan "ırkçı" paylaşımların şiddetle kınandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu tür çirkin saldırıların hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu vurguluyor ve gereken hukuksal adımların hızlıca atıldığını bildiriyoruz. Irkçı saldırılara karşı kararlı duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğimizi tekrar belirtiyor, bu çirkin saldırıya karşı futbolcumuzun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Yaradan 1 2 gün önce Şikayet Et
    Irkçılık yapan şahıslar bilesinizki sizi yaratan Rabbim onuda yarattı beyazın siyaha siyahın beyaza üstünlüğü yoktur insan olmanın gereğini henüz idrak edememişsiniz demek
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    adam iyi topçu kiskanmayin.
    Cevapla
  • Birisi 2 gün önce Şikayet Et
    Senin tenin beyaz, nereleri aldın? Nereleri fethettin? Ne icat ettin? Ülkeye fayda sağlayacak ne yaptın? İnsanlık için ne yaptın? Kansı bozuk adam
    Cevapla
  • tsporlu 2 gün önce Şikayet Et
    beşiktaşlı dingillere gelsin; bütün takımınız yabancı kaleci hariç neyin kafası bu
    Cevapla
  • hakan 2 gün önce Şikayet Et
    Tedavisi olmayan hastalıklı kafalar. Kalitesiz insanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR