Trabzonspor revire döndü! Tam 9 sakat var

Trendyol Süper Lig'de haftalar sonra galibiyetle tanışan Trabzonspor'da, 9 oyuncu sakatlıklarla boğuşuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, sıkıntılı süreci atlatmanın formülleri üzerinde duruyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 11:42 GÜNCELLEME 03.10.2024 12:03 Trabzonspor
Trabzonspor revire döndü! Tam 9 sakat var
Trabzonspor revire döndü! Tam 9 sakat var

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, rakibini 3-2 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışmıştı. Bordo-mavili takımda üst üste yaşanan sakatlıklar ise moralleri bozdu. Trabzon ekibinde Enis Destan, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Ozan Tufan'ın ardından Denswil de sakatlık yaşadı.

Sakatlıklar Güneş'i düşündürüyor

Trabzonspor'daki sakatlıklar, Teknik Direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor. Kritik haftalarda gelen bu sakatlıkların, kadro derinliği açısından taktiksel seçenekleri kısıtlaması Güneş'in oyun planlarını yeniden gözden geçirmesine neden olacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Bu transferleri ben yapsam daha iyi olurdu. Para da istemem.
    Cevapla
  • İlle de Niksar 3 saat önce Şikayet Et
    cihan hariç gerisini salla gitsin. genç takımdan alın.
    Cevapla
  • gurbetci 3 saat önce Şikayet Et
    Huseyin turkmen zaten herzaman sakat
    Cevapla
  • Şahin 61 4 saat önce Şikayet Et
    Ne futbol oynuyorlar ne mücadele veriyorlar da revire döndüler bankaya yolunda para çekmeye revire dönmüyorlar yazıklar olsun be
    Cevapla
  • Molla Kasım 5 saat önce Şikayet Et
    Hüseyin Türkmen zaten müzmin sakat, iyi futbolcu olabilirdi ama vücut sağlığı buna elvermiyor, kendine başka bir iş bulsa iyi olur. Allah şifa versin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR