Serdar Saatçı'dan sakatlık açıklaması!

Trabzonspor, Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Bordo mavililerde Denis Draguş ve Serdar Saatçı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 22:02 GÜNCELLEME 05.10.2024 22:02 Trabzonspor
Serdar Saatçı'dan sakatlık açıklaması!
Serdar Saatçı'dan sakatlık açıklaması!

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı. Bordo mavililer bu sezon ligde oynadığı 7 maçta 6. kez beraberlik yaşadı.

Maçın ardından Denis Draguş ve Serdar Saatçı, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Rumen futbolcusu Draguş, "Kazanamadığımız için mutsuzuz. Maça iyi başladık ama rakibimiz bulduğu ilk fırsatı değerlendirdi. Bu da onlara öz güven verdi. Bizim de denediğimiz gol pozisyonları oldu. Son dokunuş, son paslar eksikti. Daha iyi olmamız gerekiyor. Arka arkaya maçlar kazanıp öz güven kazanmak istiyoruz. Galibiyetler alınca daha iyi olacağız." dedi.

Sakatlığı hakkında konuşan Serdar Saatçı, "Çok ciddi bir durum değil. Sadece kramp girdi. Lig uzun bir maraton, antrenmanlar yoğun geçiyor bu yüzden sakatlıklar da oluyor. Milli arayı galibiyetle kapatabilseydik bize şifa gibi gelirdi. İnşallah önümüzdeki maçları kazanıp devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR