Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı

Trabzonspor’da fazla şans bulamayan Mislav Orsic'i eski kulübü geri istiyor. Dinamo Zagreb’in başına geçen Bjelica, 31 yaşındaki ismi devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 11:12 GÜNCELLEME 13.10.2024 11:12 Trabzonspor
Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı
Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı

Trabzonspor'da Mislav Orsic ile yollar ayrılıyor. Geçen sezon Southampton'dan transfer edilen sağ kanat, Bordo-Mavililer'de istikrarı yakalayamadı. Çapraz bağ sakatlığından sonra form tutamayan oyuncu, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in de ilk tercihi olamadı.

Ligde 3 maçta 18 dakika şans bulan Hırvat futbolcuya ülkesi Hırvatistan'dan tanıdık bir talip çıktı. Dinamo Zagreb ile anlaşan Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililere aldırdığı Orsic'i, çok fazla süre bulamadığı için devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.

MAAŞI YILLIK 61 MİLYON TL

Düzenli forma giyebileceği bir kulübe katılmayı hedefleyen 31 yaşındaki futbolcunun, hem eski takımıyla hem de eski hocasıyla çalışmak isteyebileceği kaydedildi. 2025'te sözleşmesi bitecek Orsic, bordo-mavili kulüpten senelik 1.6 milyon Euro (Yaklaşık 61 milyon TL) maaş alıyor.

KAYNAK : Sabah Gazetesi
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • BORDO MAVİ 2 gün önce Şikayet Et
    Hemen hiç beklemeyin gönderin sıradan topcu
    Cevapla
  • Ömer Genç 3 gün önce Şikayet Et
    Hemen yollanır da ama üstüne kaç para isterler onu anlamadım...
    Cevapla
  • Misafir 3 gün önce Şikayet Et
    Hemen yollayın
    Cevapla
  • Ahmet 3 gün önce Şikayet Et
    üstüne Barisic ide versinler.
    Cevapla
  • Şahin 61 3 gün önce Şikayet Et
    Hemen yollayın hemen yollayın hiç durmayın Trabzon'u bu hale getirdiniz yazıklar olsun size be karaktersiz onursuz gurursuz futbolcularla doldur nuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR