Trabzonspor'da hakem isyanı! '9 haftadır hakemler bize operasyon çekiyor'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 9 haftadır hakemlerin kendilerine operasyon yaptıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 14:10 GÜNCELLEME 26.10.2024 15:41 Trabzonspor
Trabzonspor'da hakem isyanı! '9 haftadır hakemler bize operasyon çekiyor'
Trabzonspor'da hakem isyanı! '9 haftadır hakemler bize operasyon çekiyor'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımının ve ligin gidişatını değerlendirdi.

"İSTENMEYEN OLAYLARIN OLDUĞU BİR GERÇEKTİR"

Sabah'ın Youtube kanalına açıklamalar yapan Doğan, Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili "Bizim için önemli maçlardan bir tanesi. Bir önceki maçtan önce de Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nu ağırladık, misafir ettik. Bizim Fenerbahçe Yönetim Kurulu'yla aramızda hiçbir şey yok. Ama istenmeyen olayların olduğu bir gerçektir. Bunları ne Fenerbahçe tarafı ne de Trabzonspor isterdi." ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR MİSAFİRPERVERLİĞİNİ HER ZAMAN GÖSTERMEMİZ LAZIM"

Ertuğrul Doğan ayrıca, "Daha önce de söylemiştim. Futbolun sahanın içerisinde kaldığı, taraftarımızın takımı desteklediği bir maç olsun istiyorum. Sahanın içinde kalmamız gerekiyor. Galibiyetle kapatacağımız bir maç olsun istiyorum. Trabzonspor misafirperverliğini her zaman göstermemiz lazım." açıklamasında bulundu.

"250 MİLYON EURO'YA YAKIN KONULAN PARA VAR"

Kulübün ekonomik durumuyla ilgili Ertuğrul Doğan şunları kaydetti, "250 milyon Euro'ya yakın konulan bir para var, yüzde 90'ı bir daha geri gitmeyecek. Yani karşılıksız. Ben o paranın yüzde 10'unu harcamadım. Bu parayı bulma kabiliyeti varsa harcama kabiliyeti de vardır ama ben onu yapmadım. Taraftar haklı olarak diyor ki, o takım onu aldı bunu aldı. Ben de alabilirdim normalde. 230 milyon Euro'yla borç kapatmak yerine transfer yapabilirdim." dedi.

"BEN BULDUĞUM PARAYI HARCIYORUM"

Ertuğrul Doğan sözlerine şöyle devam etti, "20 milyon Euro'ya santrfor da getirebilirdim. Kimse bana sen bu parayı niye harcıyorsun da diyemezdi, ben bulduğum parayı harcıyorum. Sonrasının ne olacağıyla ilgili herkes şampiyon olurduk diyor. Şampiyon olma taahhüdü başka bir şey yaparsan geçerli. O taahütleri biz veremeyiz."

"HAKEMLER BİZE OPERASYON ÇEKİYOR!"

Süper Lig'in 9 haftasındaki hakem yönetimlerini eleştiren Ertuğrul Doğan, "9 haftadır hakemler bize operasyon çekiyor. Eleştiri diyemezsiniz. Trabzonspor bu yapılanların farkında. Herkes dikkatli olmak zorunda. Bu kimin başına geliyorsa dikkatli olmak zorunda. Her maçta bir sıkıntı var. Trabzonspor camiası bu yapılanlardan dolayı gergin. Bunun niye olduğunu anlayamıyoruz. Her maçta yaşanması mantıklı ve olasılık hesabına uygun gelmiyor." değerlendirmesinde bulundu.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Misafir 54 dakika önce Şikayet Et
    Hem iyi transfer yapmadığını itiraf ediyor, hem de hakemler operasyon çekiyor diyor.
    Cevapla
  • Orhan 1 saat önce Şikayet Et
    Bizde seyrediyoruz maçları ne ağladın be kardeşim ayıp ya
    Cevapla
  • Polat pınar 2 saat önce Şikayet Et
    Her zaman aynı senaryo başkan başka ne diyecek önce siz istifa edin kulübü batırdınız
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Artik bu beceriksizliginizi hakemlere yikmayi birakin. Çikin adam gibi oynayin. Bu malesef genelde 4 büyüklerde oluyor, fb basi çekiyor bu konuda
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Yooo adam her zaman söylüyor. Bence sen şimdi dinliyorsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR