Uğurcan Çakır: Utanç duyuyorum

Trabzonspor'un 10 kişi kalan Göztepe'ye 2-1 yenildiği maçın ardından konuşan bordo mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır, "Utanç duyuyorum böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 21:46 GÜNCELLEME 26.10.2024 21:46 Trabzonspor
Uğurcan Çakır: Utanç duyuyorum
Uğurcan Çakır: Utanç duyuyorum

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'de Göztepe'ye 2-1 yenildikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Uğurcan, 10 kişi kalan rakip karşısında alınan yenilginin kendileri adına utanç verici olduğunu söyledi.

Göztepe'nin 10 kalmasının oyun planlarını bozduğunu belirten Uğurcan'ın açıklamaları şöyle:

"GÖZTEPE KIRMIZI KART GÖRÜNCE OYUN PLANIMIZ ÇÖKTÜ"

"Maça aslında istediğimiz gibi başladık. 11'e 11'ken de baskı yapacağını biliyorduk Göztepe'nin. Baskılardan da ilk 15 dakikada iyi çıktık. Göztepe 10 kişi kaldıktan sonra bizim bütün oyun planımız çöktü. Herkes kaçak oynamaya ve saklanmaya başladı. Bir kişi fazla oynuyorduk ama sanki Göztepe bizden daha fazla gibiydi. Bugün açıkçası maçı daha çok isteyen Göztepe'ydi. Onları tebrik ediyorum. Bizim adımıza da ben utanç duyuyorum böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için. Takım olarak herkesin empati yapıp kendini sorgulaması lazım. Daha çok çalışmak, daha çok beraber hareket etmek, daha çok arkadaşın için bir şeyleri vermek çok önemli."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Kadir 7 dakika önce Şikayet Et
    Utancınızla beraber sıradanlaşan bir kulüp olma yolunda son sürat gidiyorsunuz... Toparlanmak mı ? Bilmiyorum, hangi bahara....
    Cevapla
  • Nuri er 19 dakika önce Şikayet Et
    Fenerbahçe sahaya Galatasaray gibi 12-13 kişi çıkmıyor 12-hakemler - 13 federasyon
    Cevapla
  • Misafir 30 dakika önce Şikayet Et
    Bir kişi fazla oynamak zorlarına gitmiş
    Cevapla
  • Gaziantep27 49 dakika önce Şikayet Et
    Fenerlileri gömenler. Size bir gerçeği hatırlatmak isterim. Siz fenerbahçe li değilsiniz ve olamazsınız Asalet ağırdır siz taşıyamazsıniz
    Cevapla
  • Gurbet 1 saat önce Şikayet Et
    Haftaya Fenerlileri sahada döversiniz. Bunu iyi yapıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR