Trabzonspor duyurdu! Fenerbahçe maçında 3 eksik
Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, maç için kamp kadrosunu duyurdu. 'Fırtına'da 3 oyuncu kafilede yer almadı.
ABONE OL
Süper Lig'de haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe yarın saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.
Dev maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, Fenerbahçe maçı için kamp kadrosunu açıkladı.
Karadeniz ekibinde kafilesinde 23 futbolcu yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda antrenmanda sakatlık yaşayarak sedyeyle sahayı terk eden genç kaleci Onuralp Çevikkan da koltuk değnekleriyle İstanbul'a gitti.
Trabzonspor'da Arseniy Batagov, Muhammed Cham ve Hüseyin Türkmen ise sakatlıkları sebebiyle kamp kadrosunda yer almadı.
İşte Bordo-mavili takımın kamp kafilesi:
"Uğurcan Çakır, Taha Tepe, Erol Can Çolak, Arif Boşluk, Pedro Malheiro, Mustafa Eskihellaç, Ali Şahin Yılmaz, Serdar Saatçı, Stefan Savic, Salih Malkoçoğlu, Batista Mendy, Tim Jabol-Folcarelli, John Lundstram, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Oleksandr Zubkov, Edin Vişça, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, Danylo Sikan, Simon Banza ve Enis Destan."
-
Oflu osman 3 gün önce Şikayet EtTrabzonda kimin oynadığı önemli değil Trabzon sadece hakeme dikkat etsin bide fbli futbolcuların tahriklerine kapılmasın yeterBeğen
-
Ahmet NAİR 3 gün önce Şikayet EtHüseyin Türkmen kimin torpilli adamıdır ki 2 sezondur 5 maç oynamadan hala TS nin esame listesinde.Beğen
-
rivrivriv 3 gün önce Şikayet EtGs li iftira atma. Güzel ülken abd dir senin !Beğen
-
Vatandaş 3 gün önce Şikayet EtFB ile tam kadro oynamak olmaz.Haftaya GS maçını düşünmek gerek...Beğen
-
GS lı 3 gün önce Şikayet EtHaftaya oynayacağı maça tam kadro çıkacak.GS maçına saklıyorlardır.Beğen