Trabzonspor'un yıldızlarından mağlubiyet yorumu!
Türkiye Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor cephesinden Wagner Pina ve Felipe Augusto açıklamalar yaptı.
ABONE OL
Türkiye Süper Kupa yarı finalinde ilk maçta Galatasaray ve Trabzonspor karşılaştı.
Gaziantep Stadyumu'nda oynanan maçı Galatasaray 4-1 kazandı ve finale yükseldi.
Bordo-mavili takımın futbolcuları, Süper Kupa'ya veda etmelerinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
Wagner Pina maça dair; "Yediğimiz ilk iki gole kadar iyi oynuyorduk, dengemizi kaybettik. İkinci yarı iyi başladık, fırsatları değerlendirebilsek, farklı olabilirdi. Galatasaray ise fırsatları değerlendirdi." dedi.
Felipe Augusto ise; “Zor olacağını biliyorduk. Galatasaray'ın neler yapabileceğinin farkındaydık. Bizim de çok eksiklerimiz vardı. Hocamızın istediklerini yaptık ama arka arkaya goller geldi. İkinci yarı çıktık ve golü bulduk, 2-2 yapabilsek, öne de geçebilirdik. Biz atamadık, onların atması işin rengini değiştirdi. Bu goller moral olarak bizi üzdü.” dedi.
Trabzonspor oyuncusu sözlerinin devamında; "Gol bulabilmek için öne çıktık, onlar da daha fazla alan buldu. Son bölümde domine ettiler ama bu gol bulma isteğimizden. İyi şeyler de yaptık, istemediğimiz şeyler de oldu." ifadelerini kullandı.
-
Ziyaretçi 21 saat önce Şikayet Ettrabzonda SIFIR oyun takım diye bir şey yok 3 lig takımı bile mücadele ederdiBeğen
-
İlle de Niksar 1 gün önce Şikayet Etts oyunundan bişey anlayan varmı. hiç bir varyasyon yok. gs, ts yi sahada işkefe tavası gibi çevirdi.. hep dedim Tekke t.direktör olabilir ama ts ye değil.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 gün önce Şikayet Etyıldızlar takımını sırtlayacak takım oyunu yokBeğen
-
Misafir 1 gün önce Şikayet Etkaleci heykel gibi kleden hiç çıkmıyor aynı manken gibi veya sakatlanacam diye korkuyorBeğen Toplam 3 beğeni
-
atam oguz kaandır 1 gün önce Şikayet EtYıllardır sonucu önceden belli olan maçlardan biri oynandı.Beğen Toplam 3 beğeni