Trabzonspor'da ayrılık! Sırbistan ekibine kiralandı
Trabzonspor geçen sezonu Slavia Prag'da geçiren Muhammed Cham'ı gelecek sezon için Kızılyıldız'a kiraladı.
Trabzonspor, Muhammed Cham Saracevic'in Kızılyıldız Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcumuz Muhammed Cham Saracevic'in, 2026-2027 futbol sezonu için 3 milyon 500 bin avro satın alma opsiyonlu ve 250 bin avro şarta bağlı bonuslu olarak Kızılyıldız Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca Kızılyıldız Kulübü, kulübümüze, satın alma opsiyonunun kullanılması sonrası, futbolcunun bir başka kulübe transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek net transfer bedelinin yüzde 15'ini ödeyecektir. Oyuncuya, 2026-2027 futbol sezonunda kulübümüz tarafından ödenmesi gereken 1 milyon 275 bin avro ödenmeyecek olup, bunun yerine sadece 200 bin avro ödenecektir."
2024-2025 sezonunda Clermont'tan 4 milyon euroya transfer edilen Muhammed Cham, Trabzonspor'da 38 maçta 6 gol, 12 asistlik performans sergiledi.
Cham'n Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2028'de sona erecek.
-
EKO 1 ay önce Şikayet EtSözün özü, 200 bin yuro oynamaYan topçuya TRABZONSPORUN KASASINDAN ÖDENECEK...Beğen
-
Mehmet Şahin 1 ay önce Şikayet EtYani Orada oynadığı futbolun ücretinin bir kısmını Trabzonspor karşılayacakmış. Nasrettin Hoca ticaretine benziyor.Beğen Toplam 1 beğeni
-
diyarbakırlı 1 ay önce Şikayet Et6 gol 13 asist iyi bir grafik neden böyle beleşe veriyorlar kiBeğen